Wind Race 2014 på Bornholm

RØNNE SEJLKLUB OG DANSK SEJLUNION BYDER VELKOMMEN TIL WND RACE 2014 D.31. JULI TIL 4. AUG.

WND RACE er en helt ny “just for fun” camp indenfor windsurfing og sejlads, hvor alle kan være med.

WND står få ”Weekend, Night & Day” og kommer til at være en camp spækket med masser af aktiviteter og intens hygge hele campen igennem!

Campen har det formål at fremme de engagerede indenfor sporten i forhold til udveksling af erfaringer, og fælles hygge – både på vandet og om aftenerne, når man er samlet.

“JUST FOR FUN”

Man behøver være medlem af noget, eller være seriøs indenfor sporten for at være med, da campen udelukkende er for hyggens skyld!

WND RACE stævnet vil blive afviklet første gang d. 31. juli – 4. aug. på Nørrekaas.

Tilmelding er 250,- som skal betales ved tilmelding via http://www.sejlsport.dk/ungdom/sommeraktiviteter-2014/roenne-sejlklub

Beløbet vil gå til mad, præmier, udstyr og andre aktiviteter i løbet af weekenden.
Grillaften, åben båd, lån af udstyr og teltarealer, er blot nogle af de få ting, som Rønne Surf- og Sejlklub er behjælpelige med, så vi får en vellykket camp.
Husk, alle kan være med, uanset alder, tilhørsforhold eller erfaring!
På vores Facebook-gruppe kan du finde opdateringer. https://www.facebook.com/events/1398756457052708/

 

Der overnattes i udgangspunktet i eget telt på teltplads ved klubben. Der kan også overnattes alternative steder som fx campingplads, ferielejlighed eller hotel.

Vi ses – Surferhilsner fra WND-Teamet.
Kontakt Dansk Sejlunion godkendte lejrchef Jannik Larsen for yderligere information. tlf. 27317774, E-mail: Tunerlarsen@hotmail.com

 

windrace2

Tilbage til blog