arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

windsurf

Unge windsurfere fra hele verden har sat kursen mod Cold Hawaii


Unge windsurfere fra hele verden har sat kursen mod Cold Hawaii, der er værter for det internationale Windsurfstævne NoerStick Cold Hawaii PWA Youth Windsurf World Cup 2021 i forbindelse med Cold Hawaii Games. Det er et af årets få stævner, der gennemføres, og det smitter af på deltagerfeltet. Cold Hawaii kysten er blandt den bedste i Europa, og det har Windsurfere i alle aldre for længst fundet ud af. Derfor faldt valget også på Cold...

Unge windsurfere fra hele verden har sat kursen mod Cold Hawaii, der er værter for det internationale Windsurfstævne NoerStick Cold Hawaii PWA Youth Windsurf World Cup 2021 i forbindelse med Cold Hawaii Games. Det er et af årets få stævner, der gennemføres, og det smitter af på deltagerfeltet.

Cold Hawaii kysten er blandt den bedste i Europa, og det har Windsurfere i alle aldre for længst fundet ud af. Derfor faldt valget også på Cold Hawaii, da det internationale surf-forbund PWA skulle placere et juniorstævne, der bliver et af de eneste, der gennemføres i år.

Det bliver Klitmøller, der bliver værtsby for Noerstick Cold Hawaii PWA Youth Windsurf Wave World Cup 2021, der afvikles fra den 12. til den 18. september 2021.

– Vi taler jo junior drenge og -piger, men når man ser dem lave massive dobbelte rotationsspring over horisonten på vandet, er det svært at tro, at de kun er helt unge deltagere, kommenterer Mads Bjørnaa fra arrangøren Friends of Cold Hawaii.

Ti års stolt PWA historie

Klitmøller og Cold Hawaii har samarbejdet med PWA i mere end et årti. Blandt andet fordi surfspottene i Cold Hawaii er blandt de bedste i verden.

– Vi satser på de bedste betingelser for Windsurferne med god vind og gode bølger, når vi skal finde en World Cup vinder blandt juniorerne hos pigerne og drenge. Herudover kommer sejladserne i Cold Hawaii formentlig til at bestemme World Wave Youth Ranking for 2021, siger Mads Bjørnaa.

Arrangementet er en del af Cold Hawaii Games med mere end ti forskellige sportsbegivenheder på Cold Hawaii kysten samt i Cold Hawaii Inland.

– Vi glæder os til at byde Windsurferne velkomne på den bedste tid af året for vind og bølger i Danmark. PWA og Cold Hawaii har i mere end et årti haft et fantastisk samarbejde. Det glæder vi os over at fortsætte med afholdelsen af Noerstick Cold Hawaii PWA Youth Windsurf Wave World Cup 2021, siger Projektleder Kristian Kjøller, Cold Hawaii Games.

NoerStick Cold Hawaii PWA Youth Windsurf World Cup 2021 arrangeres af Friends of Cold Hawaii og den lokale surfklub North Atlantic Surf Association (NASA) samt PWA med støtte fra Thisted Kommune, Spar Invest, Nordjyske Medier – og en lang række sponsorer.