arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

windsurf

Sæsonoptakt 2013 – Brian Røgild


Mikkel Asmussen fra Skishop har spurgt nogle af DK’s bedste windsurfere hvordan sidste sæson gik og hvad de har på programmet for den kommende sæson. Få en lille update fra blandet andet Sebastian Kornum, Kurosh Kiani, Kasper Juul Larsen, Anders Bøje m.fl. henover de næste uger. Brian Røgild DEN-173 Hvordan gik din sæson sidste år ? Jeg vandt ranglisten og tabte DM i formula apoint på anden tiebreak til Sebastian Kornum. Så sæsonen sluttede godt....

Mikkel Asmussen fra Skishop har spurgt nogle af DK’s bedste windsurfere hvordan sidste sæson gik og hvad de har på programmet for den kommende sæson. Få en lille update fra blandet andet Sebastian Kornum, Kurosh Kiani, Kasper Juul Larsen, Anders Bøje m.fl. henover de næste uger.

Brian Røgild DEN-173

Brian Røgild - billede fra den-8.dk
Brian Røgild – billede fra den-8.dk

Hvordan gik din sæson sidste år ?

Jeg vandt ranglisten og tabte DM i formula apoint på anden tiebreak til Sebastian Kornum. Så sæsonen sluttede godt.

Hvad har du brugt vinteren på ?

Jeg har brugt vinteren på arbejde og familien.

Har du fået nyt udstyr / Sponsor ?

Jeg har fået de nye 2013 Starboard og de virker som altid monstergodt sammen !med mine zfinner.
Jeg venter last minute på mine Neil Pryde Evo5 formula sejl, ellers har jeg fået Evo5 slalom og speed sejl , og må sige at ændringer til iår passer mig rigtigt godt og der er super fede at sejle med, og man kan allerede se på resultaterne ude i verden at de også er mega hurtige.

Har der været noget, som du har følt der var behov for at træne ekstra meget på?

Med den vinter vi har haft har der ikke rigtigt været tid til andet end bare at komme på vandet indimellem, så det bliver helt på rygradden i år.

Hvem er din / dine største konkurrenter?

Det må dem som har brugt vinteren til at træne, istedet for at være sneet inde i DK.

Hvilke stævner planlægger du at deltage i i år.

Jeg forsøger at være med til ranglisten, men kommer til at misse nogle dage på grund af konfirmation og barnedåb hos familien.
———————

Læs også
http://riders.dk/windsurf/2013/05/03/saesonoptakt-2013-sebastian-kornum/ 

http://riders.dk/windsurf/2013/05/04/saesonoptakt-2013-kasper-juul-larsen/

 http://riders.dk/windsurf/2013/05/05/saesonoptakt-2013-danni-jakobsen/