arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

windsurf

Ny app fortæller dig hvornår du skal i vandet


Det har aldrig være lettere at vide, hvornår man skal køre mod kysten. Det norske windsurfer-makkerpar bestående af Daniel Hjertholm og Daniel Wold har netop introduceret deres nye vejr-app, Windpush, til Appstore. Appen er en digital guru, der notificerer dig, når vinden er på og i den rette retning ved det spot, du gerne vil surfe. Den samler data fra Yr.no – det norske svar på DMI. Det eneste man selv skal gøre, er at...

af Nick Sturm

8 år siden


Det har aldrig være lettere at vide, hvornår man skal køre mod kysten.

Det norske windsurfer-makkerpar bestående af Daniel Hjertholm og Daniel Wold har netop introduceret deres nye vejr-app, Windpush, til Appstore.

Appen er en digital guru, der notificerer dig, når vinden er på og i den rette retning ved det spot, du gerne vil surfe. Den samler data fra Yr.no – det norske svar på DMI.

Det eneste man selv skal gøre, er at sætte kriterier for, hvor vinden skal befinde sig, hvor stærk den skal være, hvilke ugedage vinden skal være der og hvilken retning den skal komme fra.

– Ideen har været på vores sind i længere tid. Vi har begge brugt hundredevis af desperate timer på at lede på forskellige vejr-sites efter de perfekte forhold, siger makkerparret.

Derfor tænkte de vakse windsurfere: ”Hvorfor laver vi ikke en app, der kan gøre det for os?”

Det gjorde de så, og resultatet har vist sig at være et fint af slagsen, for Windpush har en simpel brugerflade, der gør hvad den skal uden reklamer.

Prisen for appen er 32 kroner.