God vind til Cold Hawaii Games

Det nye event Cold Hawaii Games er kommet godt fra start, da vinden har sendt stormstød mod Vestkysten fra Nord-Vest.

Foto: Martin Bjørn Christiansen

Vind fra nord-vest giver gode bølger i Hanstholm

De første elimineringsrunder er tirsdag og onsdag blevet veloverståede i EM i surf i Cold Hawaii i kategorierne mænd, kvinder, ungdom og junior, hvor alle 43 atleter har været på vandet.

Tirsdag sejlede mændene med godt smæk på vinden. I dag onsdag startede kvinderne ud tidligt i morges, men måtte vente lidt på vinden midt på dagen. Men alle heats blev gennemført, lige inden det blev mørkt.

Det var nogle tætte heats

Eventet afholdt som et mobil-event, så de rykker rundt efter, hvor bølgerne er. Derfor er konkurrencen blevet afholdt ved Middles i Hanstholm.

– Vi har lavet det mobilt for at give atleterne de bedst mulige forhold. Vi vidste, at nogle af verdens bedste surfere ville komme, og når de kommer, så kommer tilskuerne også, så vi er ikke bekymrede for, om der kommer tilskuere, når vi rykker det rundt, fortæller Alicja Cupial, projektleder, Cold Hawaii Games

Autocamper fest i Hanstholm

Det er, så vidt arrangørerne ved, første gang nogensinde, der bliver afholdt IFCA Wave European Championships nogensinde. Og det er altså med base i Cold Hawaii.

I morgen dropper vinden, så der er lay-day om formiddagen, og skippers-meeting kl 13.00, hvor de vil se på vejrudsigten.

– Som det ser ud nu, kommer vinden tilbage fredag og lørdag, fra nord-vest, det er de bedste forhold for bølger i Hanstholm, men det ved vi først i morgen, siger Alicja Cupial, projektleder, Cold Hawaii Games.

Lokation vil blive offentliggjort på dagen. Du kan følge eventet her

Ranking efter første eliminering ser sådan ud:

Stillingen efter de første heats
Kenneth Danielsen på vej i ilden
Flip it
Turn it

 

Middles varetegn..
Tilbage til blog