arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

windsurf

Film fra City Lift….?


Film og City Lift på Riders.dk…? Jo den er god nok. For faktisk hænger dansk windsurfing og City Lift meget godt sammen efter hånden. [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=dIyHNCJXdcA[/youtube] Som du måske har set til Cold Hawaii World Cup i Klitmøller så er en af de helt store sponsorere og bidragydere City Lift fra København med Rene C. Olsen i spidsen. Rene er inkarneret windsurfer og har faktisk støttet op om dansk windsurfing i mange år og var faktisk...

af Redaktionen

10 år siden


Film og City Lift på Riders.dk…? Jo den er god nok. For faktisk hænger dansk windsurfing og City Lift meget godt sammen efter hånden.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=dIyHNCJXdcA[/youtube]

Som du måske har set til Cold Hawaii World Cup i Klitmøller så er en af de helt store sponsorere og bidragydere City Lift fra København med Rene C. Olsen i spidsen.

Rene er inkarneret windsurfer og har faktisk støttet op om dansk windsurfing i mange år og var faktisk ham der leverede lifte tilbage 2004 da vi lavede Hawaii Party i Hal D og han har været på lige siden.

Men Rene og City Lift er altså også blevet fast inventar til World Cup’en i Klitmøller hvor de leverer lifte, skurvogne, dommervogn mv. Og i år har de sku også fået skruet en super fed film sammen fra World Cup ugen i Cold Hawaii.

Tjek Interview med Rene C. Olsen her ->>

Rene i jacuzzi med Victor Fernandes
Rene i jacuzzi med Victor Fernandes