arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

windsurf

Åben windsurf træningslejr


I påskedagene holder Skive Windsurfingklub åben træningslejr for alle kapsejlere. Og ‘åben’ skal forstås helt bogstaveligt, for såvel tilmeldingen som selve programmet er åbent. Der satses dog primært på Formula træning i Skive Fjord med udgangspunkt i klubbens nye faciliteter ved lystbådehavnen. Her er der badefaciliteter og mulighed for at varme sig på kaffe og varm chokolade. Men er forholdene bedre til slalom i Ejsing eller bølgesejlads i Klitmøller, ændres programmet hurtigt til det også....

af Redaktionen

10 år siden


I påskedagene holder Skive Windsurfingklub åben træningslejr for alle kapsejlere. Og ‘åben’ skal forstås helt bogstaveligt, for såvel tilmeldingen som selve programmet er åbent.

Der satses dog primært på Formula træning i Skive Fjord med udgangspunkt i klubbens nye faciliteter ved lystbådehavnen. Her er der badefaciliteter og mulighed for at varme sig på kaffe og varm chokolade. Men er forholdene bedre til slalom i Ejsing eller bølgesejlads i Klitmøller, ændres programmet hurtigt til det også.

Der satses på kompakt træning med bedst mulig udnyttelse af de gode påskedage, så det er en god ide at være klar når træningen starter. Trænerne er Christen Justesen og Torben Kornum, som har båd og bøjer klar, og aftenen forinden poster en melding om den kommende dags program.

Informationen sættes på Skive Windsurfingklub’s Facebook side, der hedder SKIW TRÆNING VM2011.

http://www.facebook.com/groups/157381684320344/