arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

surf

Trailer til dokumentar om Casper Steinfath


[vimeo 130536049 w=500 h=281] Efter en længere venten er der kommet den første officielle trailer til Casper Steinfath-dokumentaren, Standing on Water, og traileren har ikke gjort det lettere at vente på den fulde version. Traileren tegner et tydeligt billede af, hvad vi har forude. Selvom at det blot er en trailer, kan der alligevel drages paralleler til Jack McCoy’s Blue Horizon, der portrætterer konkurrencesurferen Andy Irons og freesurferen Dave ‘Rasta’ Rastovich eller Red Bull’s Scratching...

af Nick Sturm

7 år siden


[vimeo 130536049 w=500 h=281]

Efter en længere venten er der kommet den første officielle trailer til Casper Steinfath-dokumentaren, Standing on Water, og traileren har ikke gjort det lettere at vente på den fulde version.

Traileren tegner et tydeligt billede af, hvad vi har forude. Selvom at det blot er en trailer, kan der alligevel drages paralleler til Jack McCoy’s Blue Horizon, der portrætterer konkurrencesurferen Andy Irons og freesurferen Dave ‘Rasta’ Rastovich eller Red Bull’s Scratching the Surface, der handler den unge surfer Julian Wilson. Begge ovenstående eksempler kombinerer arkivmateriale med interviews af familiemedlemmer og venner, og det samme gør Standing on Water.

Filmen er lavet af Peter Alsted, der ligesom Casper Steinfath kommer fra Klitmøller. Alsted har en kandidatgrad i medievidenskab fra Københavns Universitet, og så er han forfatter.

Se traileren, og glæd dig til hele filmen kommer ud.