arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

surf

Thomas Traversa VS Philip Köster


Traversa vinder overraskende Ikke mange havde spået Thomas Traversa til tops i dette års event, det var derfor til stort forundring da han vandt stod til tops på skamlen efter single eliminationen, hvor Köster blev forvist til en 4. plads. Köster kæmpede sig vej til finalen i doublen Efter en 4. plads i singlen var Köster en mand på en mission, og han efterlod ikke megen chance til dem der stod i vejen for ham....

Traversa vinder overraskende

Ikke mange havde spået Thomas Traversa til tops i dette års event, det var derfor til stort forundring da han vandt stod til tops på skamlen efter single eliminationen, hvor Köster blev forvist til en 4. plads.

Köster kæmpede sig vej til finalen i doublen

Efter en 4. plads i singlen var Köster en mand på en mission, og han efterlod ikke megen chance til dem der stod i vejen for ham. Først stod Campello for skud, og derefter Victor Fernandez før han endelig nåede Thomas Traversa og chancen for sejren.

Köster tog den første af de 2 mulige finale heats før det blev for mørk og ledelsen valgte af kalde det en dag. Næste morgen bød på en del mindre vind til det endelige heat. Se hvordan det gik i videoen nedenfor.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=PRgEbLQb3rI[/youtube]