arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

surf

Talent Academy med Friis


Klitmøller Cold Water Talent Academy 12-16 oktober Kom til fantastiske Klitmøller sammen med hvor du vil blive trænet af en af Danmarks bedste wave windsurfere og internationale Simmer Style team rider Christopher Friis. Campen henvender sig til dig der ønsker at presse dig selv sportsligt og opnå dit fulde potentiale indenfor windsurfing sporten og samtidig lære mekanismerne bag moderne sponsorsøgning og sporsmanship. Hvad kan du forvente? Du kan se frem til 5 dages actionpacked aktiviteter...

Klitmøller Cold Water Talent Academy

12-16 oktober

Kom til fantastiske Klitmøller sammen med hvor du vil blive trænet af en af Danmarks bedste wave windsurfere og internationale Simmer Style team rider Christopher Friis. Campen henvender sig til dig der ønsker at presse dig selv sportsligt og opnå dit fulde potentiale indenfor windsurfing sporten og samtidig lære mekanismerne bag moderne sponsorsøgning og sporsmanship.

Hvad kan du forvente?

Du kan se frem til 5 dages actionpacked aktiviteter i Cold Hawaii området hvor vi vil jagte de bedste vind- og bølgeforhold og ikke mindst sætte et individuelt udviklingsforløb op med dig så du får mest muligt ud af din tid på vandet og får værktøjerne til at videreudvikle dig efter campens afslutning.

Undervisningen foregår på alle niveauer. Har du længe haft lyst til at prøve kræfter med Vesterhavet og din første tur i bølgerne så er dette en glimrende mulighed for at gøre det i sikre omgivelser med professionel coaching. Har du allerede sejlet bølger og er du ude efter at komme i gang med nogle af de mere avancerede tricks som frontloops, backloops og pusloops, eller vil du blot forbedre din waveriding er der også rig mulighed for dig til at samle de rigtige fifs op til at lande dine tricks.

Foruden træningen på vandet vil vi om aftenen arbejde i workshops hvor mekanismerne bag moderne sponsor arbejde og professionel sportsmanship gennemgås. Du vil arbejde med case studies indenfor relevante emner så du både får eksempler og værktøjerne til din egen sponsorsøgning.

Er vi i den usandsynlige situation hvor vinden ikke materialiserer sig så har Simmer Style udstyret os med SUP boards hvor vi kan gennemgå loop øvelser og fange bølger på de mange surf spots i området.

Vi er også heldige at have et stærkt samarbejde med GoPro som har suppleret os med de bedste vandsports kameraer på markedet så vi kan dokumentere vores ture på vandet og ikke mindst udnytte kameraerne til vores fordel i forbindelse med video coaching og dermed yderligere forbedre din indlæringskurve.

Cold Hawaii, Klitmøller

Klitmøller og Cold Hawaii området er Danmarks absolutte mekka for windsurfing, surfing og stand up paddling da området samler alle de små lavtryk op der kommer ind fra Vesterhavet. De mange kalkrev og muslingebanker gør at bølgerne brækker på den helt rigtige måde og skaber de perfekte windsurfing forhold til alle niveauer.

Hvad med udstyr?

Folk bedes tage deres eget windsurfing udstyr med. Der vil dog være mulighed for at prøve nogle af de nye Simmer boards og sejl samt Stand Up Paddle boards .

Hvad er inkluderet i prisen?

Prisen på 1500,- kr. inkluderer 5 dages undervisning på vandet fra d. 12 til den 16 oktober.

Sommerhus sammen med andre camp deltagere i Klitmøller.

Pris uden sommerhus // 1100,-kr

Kontakt:

Christopher Friis

Mail: Waveacademy@hotmail.com

Mobil: +45 28 40 38 52

Klit-small