arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

surf

Swell stories fra Danmark


”Bornholm, Bornholm, Bornholm. Du er min dejligste ferieø,” sådan lyder Erik Leths meget famøse og ekstrem sandfærdige sangvise – i hvert fald når Østersøen leverer forhold som i går. Udsigterne sagde en meter til halvanden dønninger, men ved Bornholms nordøstkyst var bølgerne hoved- og over hovedhøje med fralandsvind fra vest og sydvest. ”Swellet begyndte at pumpe omkring klokken 14, og der var otte spots, som fungerede, så det var svært at bestemme, hvor jeg skulle...

”Bornholm, Bornholm, Bornholm. Du er min dejligste ferieø,” sådan lyder Erik Leths meget famøse og ekstrem sandfærdige sangvise – i hvert fald når Østersøen leverer forhold som i går.

Udsigterne sagde en meter til halvanden dønninger, men ved Bornholms nordøstkyst var bølgerne hoved- og over hovedhøje med fralandsvind fra vest og sydvest.

”Swellet begyndte at pumpe omkring klokken 14, og der var otte spots, som fungerede, så det var svært at bestemme, hvor jeg skulle surfe,” sagde Dennie Hilding og tilføjer: ”det var en neutral prognose, og som sædvanlig på Bornholm, i modsætning til Sverige, er realiteterne bedre end forventningerne”.

”Det pumpede lidt ligesom Bingin i Indonesien, og jeg var alene”, siger Dennie Hilding.

(foto: Dennie Hilding)
(foto: Dennie Hilding)