arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

surf

SUP the City // Odense


I lørdags dannede Odense Havnekulturfestival rammerne for første etape af SUP the City karavanen. Solen skinnede fra en skyfrihimmel, havnen var fyldt af glade mennesker og hawaiikransene blafrede i den svage vind. SUP the City debuterede med et stærkt fremmøde af nysgerrige mennesker, som alle gerne ville prøve kræfter med SUP sporten. De fremmødte blev vejledt og instrueret af instruktør Annette Qvistgaard, som hjalp deltager med at få den bedst mulige oplevelse med SUP sporten....

af Redaktionen

11 år siden


I lørdags dannede Odense Havnekulturfestival rammerne for første etape af SUP the City karavanen. Solen skinnede fra en skyfrihimmel, havnen var fyldt af glade mennesker og hawaiikransene blafrede i den svage vind. SUP the City debuterede med et stærkt fremmøde af nysgerrige mennesker, som alle gerne ville prøve kræfter med SUP sporten. De fremmødte blev vejledt og instrueret af instruktør Annette Qvistgaard, som hjalp deltager med at få den bedst mulige oplevelse med SUP sporten. Til konkurrencen var der 16 deltager, som dystede om pengepræmierne. Konkurrencedeltagerne var på en 1.5 kilometers rute, som tærede på kræfterne hos nogle da der blandt deltagerne var aspiranter. Vinderen af årets første SUP konkurrence blev Morten Lander, imens anden pladsen og tredje pladserne gik til de lokale fynboer Mikkel Hvid, og Rasmus Salomon.

 


Om kun tre uger afholdes SUP the City i København den 23, juni, og ugen efter i Århus den 30. juni. Begge steder er deltagerantallet til konkurrencen allerede nu stort, og der meldes om deltagelse fra selveste Casper Steinfath.

Matilde og Malene fra Retry, som står bag eventen, arbejder hårdt og målrettet for, at SUP the City atter bliver en succes i både København og i Århus.

 

 

Hvis du vil vide mere, så gå ind på www.supthecity.dk eller tjek begivenhederne på facebook; SUP the City København eller Sup the City Århus.