arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

surf

PWA Pozo Update v/ Mikkel Asmussen #2


Vind, vind, vind   I sædvanlig stil  startede dag 1 ud med registrering af sejlerne, fælles foto samt en lille tale fra de lokal sponsorer efterfulgt af skippemøde kl 13. Det stod dog klart at der skulle sejles da vinden var i fuld gang med at flå sponsorflagene i småstykker. Tidevandet var på vej op så der var ingen tid at spilde for arrangøren, da Pozo bliver tæt på fladt når vandet trækker sig ud...

Vind, vind, vind
 
I sædvanlig stil  startede dag 1 ud med registrering af sejlerne, fælles foto samt en lille tale fra de lokal sponsorer efterfulgt af skippemøde kl 13. Det stod dog klart at der skulle sejles da vinden var i fuld gang med at flå sponsorflagene i småstykker. Tidevandet var på vej op så der var ingen tid at spilde for arrangøren, da Pozo bliver tæt på fladt når vandet trækker sig ud igen, nærmest uanset hvor store bølger der er længere ude på havet.
 
Første runde gav ikke de store overraskelser da de fleste Pwa sejlere var seeted videre til anden runden. Eneste top sejler i første runde var Jonas Ceballos der også gik videre til anden runde uden de store problemer.

Christopher Friis 
I anden runde var der heller ikke de store overraskelser da de fleste kendte navne gik videre. Danske Christopher Friis var oppe mod Klaas Voget fra Tyskland.
Friis pressede Voget med måske dagens højeste delayd front loop og et super waveride med en forlæns off the lip som Friis landede planende på bølgen. Men selv med dette kunne han ikke stoppe Voget der svarede igen med perfekte wave 360 og takas på bølgen.

Christopher Friis Pushloop i Pozo

Kenneth Danielsen
Kenneth Danielsen slog Hollandske Martin Ten Hove ud med stor overbevisning og dominerede i det hele taget heatet. Kenneth havde højeste score af alle de fire sejlere i heatet, hvori også Kauli Seadi var med. Det bliver spændende at ser om Kenneth kan fortsætte det høje niveau igennem resten at elimineringen.
 
De to luftakrobater Ricardo Campello og Philip Koster virkede til begge at være lidt ude af balance i dag. Begge startede deres respektive heats med at falde i næste alt hvad de forsøgte, hvilket bestemt ikke er normalt for disse to herre. De gik dog videre ude besvær, men de skal helt klart oppe sig hvis de skal gøre sig forhåbninger om at slå Victor Vernandez der sejlede et mere eller mindre fejlfrit heat.

Victor Fernandez Cutback

Hård vind på vej 
Vejr udsigten for i morgen lover lidt mindre vind end i dag, så formentlig vælger overdommer Duncan Coombs at sende pigerne på vandet, da udsigten for onsdag og frem lover vind optil 50 knob ( 25ms ) hvilket vil umuliggøre det for pigerne at sejle.
 
Jeg var sejl på vandet inden konkurrence og valgte at tage 4,0 m2 på da vinden virkede lidt mindre kraftig end om lørdagen. Men Pozo er jo Pozo så jeg burde nok har valgt min 3,7er igen. Forholdende var bestemt ikke lette at sejle i efter min opfattelse og man bør have den største respekt for det show som Pwa sejlerne fyrede af på vandet i dag.  

Tekst: Mikkel Asmussen
Foto: JC / PWA