arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

surf

Ny dansk surftour i år


Surf forbund laver ny surftour i år Danske surfere har noget nyt at se frem til – en dansk surf tour i år. Det skrev Dansk Surf og Rafting Forbund på deres hjemmeside i igår.   Touren vil have fire event. Et i Hvide Sande, et i Klitmøller, et i Agger og et i området omkring Hornbæk. Dansk Surf og Rafting Forbund har gennem senere tid været under en del udvikling, og det er i...

af Nick Sturm

9 år siden


Surf forbund laver ny surftour i år

Danske surfere har noget nyt at se frem til – en dansk surf tour i år. Det skrev Dansk Surf og Rafting Forbund på deres hjemmeside i igår.

 

Touren vil have fire event. Et i Hvide Sande, et i Klitmøller, et i Agger og et i området omkring Hornbæk.

Dansk Surf og Rafting Forbund har gennem senere tid været under en del udvikling, og det er i forbindelse med det, at touren kommer til at se dagens lys.

Det er første gang, at forbundet prøver kræfter med en surftour.

En af bagmændene bag touren er danske surfer Kasper Brix, som er drivkraft bag ideen til touren. Han har forbindelser i det danske surfmiljø, og han kan på den måde få sammenstøbt en ny tour.