arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

surf

Nu med kite-diplom


Dansk sejlunion har længe været meget aktive i deres arbejde for at samle og organisere danske surfere, her under også kitesurferne. Og et led i det arbejde har været at tilbyde kite-diplomer til kursister på kite-skolerne og efterskolerne der tilbyde kitesurfing. En af de efterskoler der for alvor har kastet sig ud af tilbyde sine elever surfing på skoleskemaet er Venø Efterskole, der vist nok ligger langt mod vest ude i Limfjorden et sted ...

af Redaktionen

10 år siden


Dansk sejlunion har længe været meget aktive i deres arbejde for at samle og organisere danske surfere, her under også kitesurferne. Og et led i det arbejde har været at tilbyde kite-diplomer til kursister på kite-skolerne og efterskolerne der tilbyde kitesurfing.

En af de efterskoler der for alvor har kastet sig ud af tilbyde sine elever surfing på skoleskemaet er Venø Efterskole, der vist nok ligger langt mod vest ude i Limfjorden et sted

Med mulighed for at komme på vandet fire ud af fem dage er kitesurfing for alvor kommet på skoleskemaet på Venø Efterskole. Skolen har haft enkelte kitesurfere de sidste år, men i øjeblikket opleves der en øget interesse for kitesurfing og i dette skoleår er der tre kitesurfere, der kæmper med vinden og bølgerne sammen  med skolens mange windsurfere og sejlere. Og alle tre har netop opnået diplom 1 og tillæg.

Der har været mange overvejelser om sikkerheden for kitesurfing, og Venø Efterskole har derfor valgt at lægge sig op af Dansk Sejlunions nye diplomer for kitesurfere. Tim Guyton fra Kitevest stod for udstedelsen af diplomerne og var imponeret over det niveau, som Jakob Grønlykke, Andreas Moeslund og Mikkel Roos kunne levere.

”Med diplomet sikrer vi os, at elevernes færdigheder inden for sikkerhed og self- rescue er i top. Det er  vigtigt for os at formalisere sikkerheden og derfor er vi meget glade for dette nye diplom”, siger sejlads og surflærer Morten Hermann.

Interessen for kitesurfing er også stigende blandt andre elever på Venø Efterskole, og derfor vil man henover vinteren og foråret tilbyde et kite-forberedende kursus.  Kurset vil indbefatte udstyrshåndtering, sikkerhed, wakeboard og træning med øve-kites.

Tjek deres hjemmeside her

og deres lokation her ->>