arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

surf

Norsk surfkonkurrence byder danskere velkommen


Den norske surfkonkurrence XWave inviterer danske surfere indenfor i november, når konkurrencen surfes i gang. Konkurrencen befinder sig omkring 13 timer væk fra København ved Flø uden for Ulsteinvik. Venteperioden ligger i hele november i forsøget på at holde konkurrencen i de bedst mulige forhold. – For at få gode forhold til surfing har vi lagt venteperioden over hele november måned. Vi vil udvikle en konkurrence med høj kvalitet, og det er derfor, vi skal...

af Nick Sturm

8 år siden


Den norske surfkonkurrence XWave inviterer danske surfere indenfor i november, når konkurrencen surfes i gang.

Konkurrencen befinder sig omkring 13 timer væk fra København ved Flø uden for Ulsteinvik. Venteperioden ligger i hele november i forsøget på at holde konkurrencen i de bedst mulige forhold.

– For at få gode forhold til surfing har vi lagt venteperioden over hele november måned. Vi vil udvikle en konkurrence med høj kvalitet, og det er derfor, vi skal bruge de bedst mulige forhold, siger Lars Monsen, arrangør af XWave.

Deltagere bliver notificeret 4 dage før konkurrencen afholdes. 

Der er også en pæne præmier at vinde ved konkurrencen. På højkant står en kontantpræmie på omkring 7500 danske kroner i kategorien, mænd, og omkring 3700 danske kroner i kategorien, kvinder.

– Vi vil dele denne unikke oplevelse og vores passion for surfing med alle, der vil komme. Der kommer til at være fantastisk surfing og en hel masse sjov disse to dage, siger Lars Monsen.