arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

surf

NASA skærper sikkerheden


Den 19 februar indkalder Surfklubben i Cold Hawaii til møde om sikkerheden på havet, hvor alle kan være med til at komme med ideer. I takt med at resten af landet for alvor har fået øjnene op for bølgerne i Klitmøller, bliver vandet næsten overbefolket i højsæsonen. Derfor indkalder den lokale surfklub NASA nu til møde om, hvordan sikkerheden på vandet skærpes, så man undgår sammenstød, dårlig stemning og ikke mindst skader. Surfklubben bestræber sig...

af Redaktionen

9 år siden


Den 19 februar indkalder Surfklubben i Cold Hawaii til møde om sikkerheden på havet, hvor alle kan være med til at komme med ideer.

I takt med at resten af landet for alvor har fået øjnene op for bølgerne i Klitmøller, bliver vandet næsten overbefolket i højsæsonen. Derfor indkalder den lokale surfklub NASA nu til møde om, hvordan sikkerheden på vandet skærpes, så man undgår sammenstød, dårlig stemning og ikke mindst skader.

Surfklubben bestræber sig derfor på at lave skilte, der illustrerer retningslinjerne for paddlesurf. De kommer til at stå på de mest populære surfspots i Klitmøller.

Alle, der har ideer eller forslag, opfordres til at deltage i mødet i klubhuset d. 19/2 kl. 19.

Se mere om mødet her: