Kite Camp i Lynæs

Vil du lære at kitesurfe? Har du måske allerede fået dine første meter på vandet, men mangler bare det sidste? Eller vil du bare have 5 dage i godt selskab, ved et af Danmarks bedste kitespots? – så er Cabrinha Kite Camp 2013 helt sikket noget for dig!

Surfcenter Lynæs præsenterer i sammenarbejde med Cabrinha Danmark, dette års fedeste kite camp! Kitesurfing camps er blevet en populær måde at lære at kitesurfe på. Den intense læringsform og det sociale aspekt er en unik måde at komme ind i sporten på! Der er flere camps at vælge imellem – så hvorfor vælge Cabrinha Kite Camp 2013?

Rammen for årets Cabrinha Kite Camp 2013 bliver dannet af et stærkt hold Dansk Sejlunion Certificerede kitesurf instruktører, der ville undervise dig, på et af Danmarks bedste begynderspots, Lynæs. Spottet virker stort set i alle vindretninger, der er lavt, og vi, Lynæs Surfcenter, har faciliteter som ingen andre ved dette spot. Du slår dit telt op ikke mindre end 50 meter fra vendet, hvor der bliver serveret morgenmad, frokost og aftensmad under vores halvtag. Alt du skal gøre er at møde op, og så sørger vi for undervisning, underholdning og forplejning.

Du ville hele ugen blive undervist intenst på dit niveau, og ville med garanti komme hjem som en bedre kitesurfer. Undervisningsformen bliver et teoretisk forløb med alt den viden du skal bruge for ”teoretisk” at kunne gennemføre Dansk Sejlunions ”kitesurfer 1”. Det bliver selvfølgelig opfulgt af en praktisk prøve. For alle dem der mestre kitesurfer 1 diplomet ville der blive fulgt op med et kitesurfer 2 seminar. Du kan læse mere om Dansk Sejlunions diplom kurser her: http://www.sejlsport.dk/emner/temaer/surf/laer-at-kitesurfe/

Diplomerne er ikke garanteret, men vi ville gøre vores bedste for at få dig hjem med begge diplomer i hånden når ugen er omme.

Tilbage til blog