arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

surf

GoPro smider nye kameraer på gaden


GoPro præsenterede i nat en helt ny generation kameraer i HERO-serien.  Lettere, hurtigere og højere opløsning. Lanceringen består af  tre nye kameraer, til priser der starter på 200 dollars.  GoPro lancerede i nat en ny serie af kameraer der både teknisk og udseendemæssigt udkonkurrerer den ellers revolutionerende Hero 2. GoPro nøjedes denne gang ikke med blot at lancere ét nyt kamera, men hele tre nye kameraer til deres nye Hero 3 serie. Et GoPro HD Hero3...

GoPro præsenterede i nat en helt ny generation kameraer i HERO-serien.  Lettere, hurtigere og højere opløsning. Lanceringen består af  tre nye kameraer, til priser der starter på 200 dollars. 

GoPro lancerede i nat en ny serie af kameraer der både teknisk og udseendemæssigt udkonkurrerer den ellers revolutionerende Hero 2.

GoPro nøjedes denne gang ikke med blot at lancere ét nyt kamera, men hele tre nye kameraer til deres nye Hero 3 serie. Et GoPro HD Hero3 White Edition, Silver Edition og Black Edition.

30% mindre, 25% lettere og 2x hurtigere.. Igen
Sådan sælger GoPro deres nye lancering.

Men det er ikke alle tre kameraer, der teknisk kan udkonkurrere HD Hero2. Den største ændring, der går igen i alle tre kameraer, er at selve kameraet er gjort mindre. Derudover anvender GoPro nu MicroSD, og der kan anvendes kort op til 64GB i stedet for 32GB. Der er også indbygget WIFI i alle modeller, så de nu samarbejder med den nye GoPro App til Iphone. Det nye undervandshus til kameraet kommer nu med flad linse, hvilket skulle forbedre kvaliteten under vand.

HD HERO WHITE EDITION, 199$ :

Kan nok sammenlignes lidt med GoPro’s første HD Hero1.

5MP fotosensor. Kan filme i fuld HD (1080p). WIFI.

 

HD HERO SILVER EDITION, 299$ :

Stort set samme kamera som forløberen; HD HERO2. Dog uden den fede 120fps super slowmotion indstilling.

11MP fotosensor og 1080p HD filmoptagelse, ligesom 2’eren. Med indbygget WIFI, og det nye undervandshus.

 

HD HERO BLACK EDITION, 399$ :

Topmodellen!

Nu er fuld HD (1080p) ikke længere toppen. Det nye kamera kan optage i 1440p i 48fps, hvilket er meget imponerende. Det er nu også muligt (endelig) at optage film i fuld HD (1080) i 60fps i stedet for 30fps, hvilket giver et utroligt smooth resultat samt en fantastisk høj opløsning.

Har 120fps super slowmotion indstilling.

12MP fotocensor. Siges at have professionel low-light  kvalitet ved optagelse i mørke.

Desuden følger den nye WIFI remote control med i købet af kameraet.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=A3PDXmYoF5U[/youtube]

Hvis man er villig til at betale lidt ekstra, får man et væld af fede nye funktioner med HD HERO3 BLACK EDITION.

Silver og White udgaverne kan sammenlignes lidt med GoPro forrige produkter, blot i en opgraderet og hurtigere udgave.

En bagside ved de nye kameraer er dog, at hvis du ejer et af GoPro’s ældre modeller og ligger inde med en masse af deres fede tekniske tilbehør (bacpac etc.) eller undervandshuse, passer de ikke på de nye modeller, da de har ændret både form og størrelse.

Men som sædvanlig fejer GoPro benene væk under alle, og beviser endnu engang hvem der står øverst på actionkamera-skamlen. Hvordan kan de dog blive ved med at gøre det kamera mindre og bedre end det allerede er?