arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

surf

Festival med bølgeskum


I sidste uge tog vi turen til Thy for at besøge Danmarks eneste musikfestival med surf og vandsport på programmet. Den nu snart ti år gamle festival inviterer over tre dage sit publikum på en bid af det lokale og enestående Thy. Vi var med i Klitmøller, hvor tømmermændene blev kureret med saltvand og solskin. Tæt på, hvad må betegnes som det danske surf mekka, finder du Alive Festival. En festival hvis fokus og ambitioner...

af Jonatan Skogberg

5 år siden


I sidste uge tog vi turen til Thy for at besøge Danmarks eneste musikfestival med surf og vandsport på programmet. Den nu snart ti år gamle festival inviterer over tre dage sit publikum på en bid af det lokale og enestående Thy. Vi var med i Klitmøller, hvor tømmermændene blev kureret med saltvand og solskin.

Tæt på, hvad må betegnes som det danske surf mekka, finder du Alive Festival. En festival hvis fokus og ambitioner strækker sig langt ud over musik og kolde fadøl. Her få gæsterne mulighed for at tage på vandreture i nationalparken, spise frokost på lokale bondegårde, og hvad vi finder mest interessant, de inviterer alle gæsterne med til Cold Hawaii for at prøve kræfter med de lokale bølger.

Festivallen, der igen i år løber over tre dage (17-19 august), er gæstet af omkring 2000 festglade mennesker. Nikolaj Bøgh fra festivalens ledelse fremhæver, at ”det lokale er i den grad bærende for festivalen, vi er omgivet af så mange fantastiske muligheder her i Thy, så det er en helt naturlig ting netop at inddrage elementer som surf”. Fredagens surf arrangement var blot et af de enestående tilbud, som festivalgæsterne kunne vælge. Lørdag var der nemlig både mulighed for wakeboarding i Thy Cablepark og undervisning i SUP med Viking Adventures – Casper Steinfath’s egen surfskole.

Som gæst hos festivalen giver din billet adgang til alle de fantastiske events. Du har muligheden for at prøve kræfter med surf og opleve tidens nye toner med Cold Hawaii-øl i hånden. Vi er fans!

 

Læs meget mere om festivalen her!

http://alivefestival.dk/