arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

surf

Dronezitation: I like to fly


Det små helikoptere med et kamera spændt på bugen er O.K. populære. Også i surfverden. Og derfor vrimler det med den slags videoer optaget via den flyvende dims. Riders.dk har valgt en af de bedste på markedet. En video du må se, hvis du også er fan af det teknologiske fremskridt, der har resulteret i den mægtige drone.

af Nick Sturm

8 år siden


Det små helikoptere med et kamera spændt på bugen er O.K. populære. Også i surfverden. Og derfor vrimler det med den slags videoer optaget via den flyvende dims.

Riders.dk har valgt en af de bedste på markedet. En video du må se, hvis du også er fan af det teknologiske fremskridt, der har resulteret i den mægtige drone.