arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

surf

Danmark største kitesurfing community for kvinder!


For 4 år i træk har den populære KiteWeeQ fundet sted i samarbejde med danske top kitesurfere Therese Taabbel og Emely Freja. KiteWeeQ er Danmarks største netværk for kvindelige kitesurfing enthusiaster. Campen foregår over to dage, hvor man udover at møde en masse andre kitesurf interesserede kvinder også modtager tips og tricks både på og uden for vandet. Det er muligt at forbedre ens kitesurfing evner samt lære en masse om kitesurfing generelt. I løbet...

af Emely Freja Petersen

2 år siden


For 4 år i træk har den populære KiteWeeQ fundet sted i samarbejde med danske top kitesurfere Therese Taabbel og Emely Freja.


KiteWeeQ er Danmarks største netværk for kvindelige kitesurfing enthusiaster. Campen foregår over to dage, hvor man udover at møde en masse andre kitesurf interesserede kvinder også modtager tips og tricks både på og uden for vandet. Det er muligt at forbedre ens kitesurfing evner samt lære en masse om kitesurfing generelt. I løbet af weekenden, vil Emely også undervise i yoga og alt efter vejrforholdene vil der også være mulighed for at prøve Stand Up Paddel board, havkajak, sauna, wakeboarding, volleyball mm. Campen finder sted ved Surfmekkaet i Lynæs, som er en af Danmarks bedste spots.

i 2020 blev der afholdt hele to camps!

Campen i Juli var der vind begge dage og kvinderne fik rigelig mulighed for at afprøve de gode tips og tricks de garvede sejlere Emely og Therese delte ud.

Campen handler dog ikke kun om at forbedre sine evner på vandet – men om at skabe nye relationer man kan tage på vandet og nyde kitesurfing med!

2021 datoerne er på vej! – Skriv en mail til oceansoul@outlook.dk, hvis du ønsker en mail når de nye datoer er klar.

Har du rejsefeber og ønsker at kombinere yoga og kitesurfing – så tag med Emely og Spies rejser til Kap Verde til Marts!
Læs mere HER