arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

surf

Casper Steinfath forsvarer sin titel


Søndag aften dansk tid forsvarede Casper Steinfath sin VM titel i SUP. Det er anden gang, at han er verdensmester i teknisk ræs i SUP ”Jeg mistede virkelig tallene på øllene, men det var en fantastisk efterfest” Sådan lyder det fra den forsvarerende, danske verdensmester i teknisk ræs i SUP, Casper Steinfath. Han vandt søndag aften dansk tid i Nicaragua ved ISA’s VM i SUP for anden gang i træk. Nummer to i kategorien teknisk...

Søndag aften dansk tid forsvarede Casper Steinfath sin VM titel i SUP. Det er anden gang, at han er verdensmester i teknisk ræs i SUP

”Jeg mistede virkelig tallene på øllene, men det var en fantastisk efterfest”

Sådan lyder det fra den forsvarerende, danske verdensmester i teknisk ræs i SUP, Casper Steinfath.

Han vandt søndag aften dansk tid i Nicaragua ved ISA’s VM i SUP for anden gang i træk.

Nummer to i kategorien teknisk ræs blev australske Lincoln Dews, mens tredjepladsen gik til amerikanske Slater Trout.

Sammen med familie og venner

Efter medaljeoverrækkelsen tog Casper Steinfath tilbage til sit hotel sammen med sine holdkammerater og bror, Peter Steinfath, der også var med i konkurrencen.

”Det var fedt at kunne nyde sejren sammen med mine holdkammerater, venner og familie. Senere på aftenen fik vi besøg fra det danske konsulat i Nicaragua før den officielle efterfesten blev skudt i gang. En kanon slutning på en fantastisk dag,” siger Casper Steinfath.

En mand nede

Det var et hold af danske atleter bestående af tre mænd og to kvinder, der var taget af sted til troperne i Nicaragua, men desværre måtte de danske repræsentanter være en mand nede en af dagene.

”Om fredagen før lang-distance-ræset lå Oliver Hartkopp i sengen hele dagen og kunne ikke indtage hverken mad eller drikke. Derfor valgte han på ræsdagen ikke at stille op.

Heldigvis var Oliver Hartkopp frisk nok til at deltage i teknisk ræs om søndagen – finaledagen.

Det næste skridt

Om kun en måned skal det danske SUP-talent til EM i SUP, hvor han blandt andet skal konkurrere imod Spanien, Finland, Tyskland og Frankrig, men først skal der slappes af.

”Nu skal der slappes af et par dage med surf træning og hygge med det danske landshold før vi tager hjem til Danmark,” siger Casper Steinfath.

Held og lykke til den danske viking.