arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

surf

Breaking News! Philip Köster bliver verdensmester igen!


På trods af en noget uventet 4. plads i single eliminationen lykkedes det Philip Köster, at gå videre i doublen. Først var det Kauli Seadi der stod for skud. Efter at Kauli havde kæmpet sig vej op igennem doublen mødte han Köster der gjorder en ende på Kaulis korstog mod Cold Hawaii tronen. Dette var på trods af en ellers solid baglænder på styrbord halse, et sjældent syn i vestenvind på Ørhagen. Kong Köster var...

af Redaktionen

10 år siden


På trods af en noget uventet 4. plads i single eliminationen lykkedes det Philip Köster, at gå videre i doublen. Først var det Kauli Seadi der stod for skud. Efter at Kauli havde kæmpet sig vej op igennem doublen mødte han Köster der gjorder en ende på Kaulis korstog mod Cold Hawaii tronen. Dette var på trods af en ellers solid baglænder på styrbord halse, et sjældent syn i vestenvind på Ørhagen.

Kong Köster var nu klar til at angribe Campello i dead onshore forhold, der i singlen havde vundet over Köster i losers finale. Nu var det revanche tid for Köster. Igen viste han usviglig sikkerhed i de meget svære forhold og nu var det kun Fernandez der stod mellem ham og titlen som PWA verdensmester.

Fernandez var klar til at tage imod Köster. Fernandez havde efter et længere træningsophold i Klitmøller  akklimatiseret sig til den kolde vestenvind. Ikke desto mindre var det ikke nok til at slå den tyske dobbelt frontloop maskine der i sikker stil både slog Fernandez på spring og bølger.

Med sejren over Fernandez har Köster skaffet sig nok point samlet set til at tage den overordnede titlen som PWA Champ!

 

Tillykke til Köster herfra!