arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

snowboard

Velkommen til freeridecamp i Chamonix


I lørdags ankom 40 spændte skiløbere og snowboardere til Chamonix – Mont Blanc, i de franske alper. Skisportsstedet er et af de mest efterstræbte off-piste områder i hele verden med mange muligheder til den dygtige skiløber. I samarbejde med UCPA Danmark har Riders.dk arrangeret en off-piste camp, hvor alle uanset niveau, har mulighed for at blive udfordret udenfor pisterne.   Første dag på bjerget… Skyer i dalen og sol på toppen…   Vi er indlogeret...

af Redaktionen

11 år siden


I lørdags ankom 40 spændte skiløbere og snowboardere til Chamonix – Mont Blanc, i de franske alper. Skisportsstedet er et af de mest efterstræbte off-piste områder i hele verden med mange muligheder til den dygtige skiløber. I samarbejde med UCPA Danmark har Riders.dk arrangeret en off-piste camp, hvor alle uanset niveau, har mulighed for at blive udfordret udenfor pisterne.

 

Første dag på bjerget…

Skyer i dalen og sol på toppen…

 

Vi er indlogeret i centrum af Chamonix, hvorfra diverse områder i dalen kan benyttes. Deltagerne er inddelt på fem ski- og et snowboardhold, hvor hvert hold har en bjergguide med på bjerget. I dag er blevet brugt på at udforske mulighederne i området og i morgen venter en ny dag med oplevelser langt væk fra de præpareret pister.

 

Chamonix er en hyggelig bjergby med charme…

 

Den første tid udenfor pisten bliver brugt på at lære sit lavineudstyr at kende, og kunne benytte det i en nødsituation.

Undervisning i lavine-teori…

I morgen venter endnu en dag i ekstrem skiløbets fødeby.

 

 

Tak til

T