arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

snowboard

The Bonk Snowparty


Awesome times! Klokken 12:15  var der allerede massere af mennesker på Enghave Plads, samlet både omkring The Bonk boderne og centrum for dagen, nemlig setup’et. Både piger og drenge, skiere og snowboardere, gamle og unge var fast besluttede på at deltage i dagens event. Jeg selv var en del af snowboardfeltet og følte allerede fra ridersmeating af, at sammenholdet og gejsten var på rette sted – som den skulle være!     Godt syv tons...

af Redaktionen

11 år siden


Awesome times!

Klokken 12:15  var der allerede massere af mennesker på Enghave Plads, samlet både omkring The Bonk boderne og centrum for dagen, nemlig setup’et. Både piger og drenge, skiere og snowboardere, gamle og unge var fast besluttede på at deltage i dagens event. Jeg selv var en del af snowboardfeltet og følte allerede fra ridersmeating af, at sammenholdet og gejsten var på rette sted – som den skulle være!

 

 

Godt syv tons sne blev leveret i løbet af formiddagen, som blev spredt ud på pladsen i et langt spor man blev trukket hen ad via en ”winch” (en spole med håndtag i). Winch’en gav god fart og setup’et blev ramt gang på gang, næsten uden besvær.

Vejret var perfekt! Tilpas koldt til at sneen ikke smeltede, og samtidig stod solen på så vi ikke gik hen og fik forfrysninger, og især publikum må have være taknemmelige for solen. De havde nemlig ikke andet at varme sig på, end hjemmebragte tæpper og tekstiler samt ingefær gløgg fra Volcom boden.

Selve setup’et bestod af en stabil ”flat box”, som var mulig for alle niveauer, at prøve sine skills af på. Box’en var efterfuldt af en afskåret ”battleship box”, som man også kunne eksperimentere på, hvis men ellers holdt farten.

 

 

Konkurrencen blev afviklet på en sådan måde, at alle fik flest mulige hits i hver deres heat. Først pigerne, så drengene på snowboard og til sidst drengene på ski. Samme rækkefølge gjorde sig gældende i finalerne som bestod af et relativt stærk felt.

Finalen var spændende og spækket med kreativitet og nervøse træk fra finalisterne, da de kun havde to forsøg hver, til at vise deres værd.

 

Resultaterne fra dagen:

Ladies

1. Rie Hygum Nielsen (Ski)

2. Veronika Perko (Snowboard)

3. Colette Tao Birk (Ski)

Ski

1. Rasmus Liesk

2. Anton Koch

3. Philip Rasmussen

4. Frederik Nordkild

 

Snowboard

1. Jonas Zibrandtsen Haaning

2. Carl Hjortsø

3. Simon Hemmingsen

4. Thomas Kamp

 

Foto//Siv Thorlund

[vimeo]http://vimeo.com/35213454[/vimeo]

 

af Jonas Haaning, Riders.dk