arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

snowboard

Sol, park og hygge i Tignes – FSA Open


Freestyle Academy havde i år valgt at udvide deres camp ture, til påsken. En uge som allerede bød på DM i freeride og DM i pukkelpiste. 160 glade campers havde tilmeldt sig årets påske tur, som var en ny tradition at  mødes for alle som har lidt hang til parken på åde ski og board. Stort set alle FSA coaches var i spil (dog uden de udenlandske pros, som er med på sommer og efterårs...

Freestyle Academy havde i år valgt at udvide deres camp ture, til påsken. En uge som allerede bød på DM i freeride og DM i pukkelpiste. 160 glade campers havde tilmeldt sig årets påske tur, som var en ny tradition at  mødes for alle som har lidt hang til parken på åde ski og board. Stort set alle FSA coaches var i spil (dog uden de udenlandske pros, som er med på sommer og efterårs camps), for at give alle en optimal tur ti Tignes.

 

 

Ugen var lavet som 1/2 normal camp og 1/2 ferie samt med en hyggelig konkurrence midt på ugen. Både søndag, mandag og tirsdag var helt perfekt vejr og Tignes parken stod perfekt med kickers og rails til alle niveauer. Alle kørte hårdt på de første 3 dage hvor der var undervisning, nogle få kom til skade, men rigtig mange lærte en masse nye tricks.

Onsdag havde FSA så stablet en konkurrence på benene. En konkurrence hvor eliten – det vil sige FSA coaches, ikke kunne deltage, men i stedet havde fået opgaven som dommere, shappere og startere.Det var en super hyggelig dag, men over 50 startende til konkurrencen, og selvom vejret ikke var helt optimalt, gik alle virkelig til den.

 

Tjek en lille video edit fra påsken her
[vimeo]http://vimeo.com/40975252[/vimeo]

Tjek også FSA nye FB:
Facebook.com/freestyleacademy.dk

Næste camp er til sommer – tilmelding eller mere info, tjek: freestyleacademy.dk

foto//Jesper Grønnemark