arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

snowboard

Sneen "falder" tidligt i Aarhus


Det er normalt umuligt at give snegaranti i Danmark, men den 3. november i Aarhus bliver en undtagelse. I anledning af SkiEvent 2012 har arrangørerne nemlig bestilt 45 tons sne hjem fra Sölden i Østrig. Sneen skal bruges til en stor skibakke centralt i byen, hvor den sammen med telte og boder vil omdanne torvet til et lille skibområde. Det vil være muligt, for alle der har lyst, at stå på bakken mellem 10 til...

af Redaktionen

10 år siden


Det er normalt umuligt at give snegaranti i Danmark, men den 3. november i Aarhus bliver en undtagelse. I anledning af SkiEvent 2012 har arrangørerne nemlig bestilt 45 tons sne hjem fra Sölden i Østrig.

Sneen skal bruges til en stor skibakke centralt i byen, hvor den sammen med telte og boder vil omdanne torvet til et lille skibområde. Det vil være muligt, for alle der har lyst, at stå på bakken mellem 10 til 16.

Der vil også bliver holdt korte opvisninger og shows af forskellige teams og dygtige skiløbere og snowboardere.

Bag arrangementet står de tre store skilande Norge, Sverige og Østrig, og de vil sammen med Danmarks Skiforbund sørge for en hel dag i skisportens og skiferiens tegn for både eksisterende og kommende skientusiaster.