arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

snowboard

SNB DM 2013 – Bataleon Session


Snowboard DM 2013, Hafjell, Dag 2 – Bataleon Session Anden dagen på bjerget startede fra morgenstunden med en skyfri himmel. På et stort skiresort som Hafjell, så kan man på mange måder mærke, at man befinder sig i den absolut sidste del af sæsonen – her er stort set ingen mennesker på pisterne eller i hytterne, men til gengæld så er liftkøerne små, hvilket betyder at man kan nå så mange ture ens ben holder...

af Redaktionen

10 år siden


Snowboard DM 2013, Hafjell, Dag 2 – Bataleon Session

Anden dagen på bjerget startede fra morgenstunden med en skyfri himmel. På et stort skiresort som Hafjell, så kan man på mange måder mærke, at man befinder sig i den absolut sidste del af sæsonen – her er stort set ingen mennesker på pisterne eller i hytterne, men til gengæld så er liftkøerne små, hvilket betyder at man kan nå så mange ture ens ben holder til. Alligevel handler DM i snowboard ikke om at få kilometer i benene, men det handler tvært i mod om at hygge sig med sine venner og smide de bedste og sjoveste tricks man kan. Derfor var dagens session, Bataleon ”Roll a dice and stomp a trick”, en hele vejen igennem perfekt måde at starte aktiviteterne i bjerget på.

Hotdogs, 270’ere og mere sol

Dagens session bestod af et meget simpelt og gennemtænkt setup. 3 forskellige obstacles; 1 flat box, 1 straight rail og 1 down rail samt en kok med byens bedste BBQ. Som deltager i dagens uofficielle konkurrence skulle man blot stille op til start, kaste en terning i luften, hvorefter øjnene på terningen vil afgøre hvilket trick man skulle udføre. Såfremt man landede sit trick, gik man videre til næste runde, hvor listen med tricks blev sværere.

Stemningen igennem hele sessionen var tårn høj, solen skinnede og der blevet lavet langt over 100 hotdogs til de sultne deltagere. I finalen stod 3 grønlandske juniorer mod blot én ’rigtig’ dansker og efter den afgørende og spændingsfyldte finale løb Mathias Mark med 1. pladsen, efter at terningen havde besluttet at hans afgørende trick skulle være en fs 180 på og 360 af down rail’et som han smed clean, til publikums begejstring.

[vimeo]https://vimeo.com/63529441[/vimeo]

I morgen ser vi frem til endnu en god session i Hafjellparken og mandagen kommer med garanti til at blive mindst ligeså sjov som i dag!

Af Magnus Kirchheiner