Slushicemag – oplev Danmarks nye snowboardmagasin

For knap et år siden kunne vi afsløre. at et nyt dansk Snowboardmagasin var på trapperne. For en uge siden dag ramte Slushicemag så endelig landet i et nytænkende og inspirerende format.

Der har altid været noget helt specielt over et ski- eller snowboardmagasin, en følelse af at komme helt under huden på ens passion samt det at kunne drømme sig langt væk i smukt content imellem ens hænder.

De fysiske magasiner har haft en hård tid i den nye digitaliseret verden, og en del har sågar måtte dreje nøglen om. Men heldigvis findes der folk som modarbejder denne tendens. For knap et år siden kunne vi løfte sløret for Slushicemag, et nyt dansk snowboardmagasin, med Mikkel V. Jørgensen som bagmand.

 

 

Tilbage der påpegede Mikkel, at Slushicemag ville være en moderne og digital fortolkning af det traditionelle fysiske magasin. For en uge siden fik vi bekræftet hvad han havde lovet. Udover at være bygget op med dybe interviews og flotte billeder, er der inkorporerede videoer tilknyttet de enkelte riders, hvilket blot fuldender en dynamisk og visuel oplevelse.

Det 82 sider lange pragteksemplar kan opleves ganske gratis på www.slushicemag.dk eller ved at klikke på nedenstående billede. Et must-read igen, igen og atter igen!

 

 

Tilbage til blog