arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

snowboard

Nixon Jibfest 2011


af Mads Nielsen, Riders.dk For 11 år siden så en ny spændende konkurrence dagens lys. Begrebet “konkurrence” er måske så meget sagt, for på trods af, at en vinder blev kåret, var det ikke en konkurrence i den forstand. Det var i hvert fald ikke idéen med arrangementet. Idéen var at det skulle foregå uden et stort publikum og presseopbud – kun få medier blev inviteret og hver enkelt snowboarder og fotograf blev håndplukket til...

af Redaktionen

11 år siden


af Mads Nielsen, Riders.dk

For 11 år siden så en ny spændende konkurrence dagens lys. Begrebet “konkurrence” er måske så meget sagt, for på trods af, at en vinder blev kåret, var det ikke en konkurrence i den forstand. Det var i hvert fald ikke idéen med arrangementet. Idéen var at det skulle foregå uden et stort publikum og presseopbud – kun få medier blev inviteret og hver enkelt snowboarder og fotograf blev håndplukket til arrangementet.


Som navnet antyder, lå fokus på jib i alle former. De første år var det forholdsvis simple obstacles, som blev fremstillet til konkurrencen. Udviklingen tog fart og Nixon Jibfest blev bl.a. det første sted, hvor snowboardere kunne prøve kræfter med et S-rail.

Konkurrencen blev som nævnt afholdt tilbage år 2000 og fire år frem, hvorefter det forsvandt ud i den blå luft. I slutningen af april i år, vendte Nixon Jibfest tilbage. Konceptet var præcis det samme som i tidligere tider – ingen presse og intet publikum, blot 18 snowboardere og et par specielt inviterede fotografer.

Her kan du se hvad der kom ud af festlighederne

[vimeo]http://vimeo.com/29051185[/vimeo]

[vimeo]http://vimeo.com/30021906[/vimeo]

[vimeo]http://vimeo.com/30704610[/vimeo]