arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

snowboard

Kaj og Sverre gør dig fit for fight til sæsonstart


De to svenske freeridelegender, Kaj Zackrisson og Sverre Liliequist har gennem deres tøjmærke KASK lavet et træningsprogram som kan hjælpe dig med at komme i bedre form til den kommende vintersæson. Kaj og Sverre er kendt for altid at charge bjerget rigtig hårdt, og efter mange år i den internationale freerideelite, ved de om nogen at træning er vigtigt, hvis du vil få mest muligt ud af dit skiløb.   Kaj slår et stort sving...

af Jens Peter Frederiksen

7 år siden


De to svenske freeridelegender, Kaj Zackrisson og Sverre Liliequist har gennem deres tøjmærke KASK lavet et træningsprogram som kan hjælpe dig med at komme i bedre form til den kommende vintersæson.

Kaj og Sverre er kendt for altid at charge bjerget rigtig hårdt, og efter mange år i den internationale freerideelite, ved de om nogen at træning er vigtigt, hvis du vil få mest muligt ud af dit skiløb.

 

Kaj slår et stort sving i dyb powe til venstre, Sverre flipper en stor klippe til højre // Foto: Skipass.com

Programmet kombinere en række forskellige øvelser hvor du bruger de muskelgrupper du bruger når du stå på ski.
Det eneste du behøver er god med plads og en sten, så ingen grund til at være medlem af et dyrt fitnesscenter, så har du også flere penge at tage på ski for.

Er du alligevel medlem af et fitnesscenter, er jeg sikker på en kettlebell udemærket kan bruges i stedet for en sten.
Hele programmet kan downloades HER

 

Kaj bruger en sten – det handler om at være kreativ. // Foto: John Wilhagen.

Selvom det også står i træningsprogrammet skal det endnu engang understreges at det er vigtigt ikke at krumme ryggen, det hjælper at spænde i ballerne.

Så der er ingen undskyldninger, den lokale park venter!

I gang med dig. Foto: Johan WildhagenI gang med dig! // Foto: John Wilhagen. 

Hvis du ikke kender Kaj og Sverre så godt, kan det klart anbefales at smide kr. 20,- efter at leje deres film ”Très Bonné Équipe” eller Kr. 50,- efter at købe den, de brænder i den grad for sporten, deres dedikation og venskab er en inspiration i sig selv. Filmen kan du se lige her.