arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

snowboard

Jibkulturen i Danmark anerkendes af Gammel Dansk


Jibbing og Gammel Dansk er umiddelbart ikke en kombination der vil synes familiært for de fleste, men så alligevel. Tilfælles for personer som dyrker kreativt skiløb og snowboard i Danmark og Gammel Dansk er nemlig, at de er aldrig som andre. Gammel Dansk kører, med Preben Elkjær og Lars Ulrich i spidsen, netop kampagnen Aldrig som andre, hvor de hylder danskere med en anderledes passion end normen. I alt syv finalister udvælges frem til november,...

Jibbing og Gammel Dansk er umiddelbart ikke en kombination der vil synes familiært for de fleste, men så alligevel. Tilfælles for personer som dyrker kreativt skiløb og snowboard i Danmark og Gammel Dansk er nemlig, at de er aldrig som andre.

Gammel Dansk kører, med Preben Elkjær og Lars Ulrich i spidsen, netop kampagnen Aldrig som andre, hvor de hylder danskere med en anderledes passion end normen. I alt syv finalister udvælges frem til november, hvor Aldrig som andre-prisen 2014 og medfølgende 100.000 kroner skal uddeles.

April måneds favorit og dermed finalist til Aldrig som andre prisen, er Alexander Vissing, primus motor bag Underground Jib Arena og inkarneret skiløber med et blødende hjerte for jibbing.

 

I forbindelse med nominering er der kommet nedenstående video ud af det som viser et stærkt miljø omkring en unik passion på dansk jord. Tjek den ud og læs mere om konkurrencen HER.