arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

snowboard

Jib Arena truet af lukning


Skøjtebanen der ligger ved siden af Jib Arena lukker ned for resten af sæsonen og dermed forsvinder Jib Arenaens steady supply af sne og besværliggøre dermed Jib Arenaens fremtidige eksistens. Kommunen skriver: SKØJTEBANEN LUKKET RESTEN AF SÆSONEN. De seneste par dages varme vintervejr har medført, at det ikke er muligt for os at bevare isen på skøjtebanen på Genforeningspladsen. I skrivende stund er der ”rent vand” over det meste af banen. Efter at have læst...

af Redaktionen

11 år siden


Skøjtebanen der ligger ved siden af Jib Arena lukker ned for resten af sæsonen og dermed forsvinder Jib Arenaens steady supply af sne og besværliggøre dermed Jib Arenaens fremtidige eksistens.

Kommunen skriver:

SKØJTEBANEN LUKKET RESTEN AF SÆSONEN.

De seneste par dages varme vintervejr har medført, at det ikke er muligt for os at bevare isen på skøjtebanen på Genforeningspladsen. I skrivende stund er der ”rent vand” over det meste af banen.

Efter at have læst DMI’s 30 dages vejrprognose:

http://www.dmi.dk/dmi/index/danmark/maanedsprognose.htm

er der ingen tegn i sol og måne på, at noget, der bare ligner vintervejr, er på vej.

Det betyder, at vi i allerheldigste fald (og det vil sige hårdt frostvejr) kan have brugbar is ca. en uge inde i februar måned, og så er sæsonen næsten slut.

Omkostningerne til dette (og det er stadig kun i tilfælde af frostvejr) står slet ikke mål med den korte periode, vi så (måske) kan holde åbent.

Kultur- og Fritidsforvaltningen har derfor desværre måttet beslutte, at der ikke bliver mere skøjtebane på Genforeningspladsen i denne vintersæson. Fredag morgen bliver der slukket for strømmen, så køleunit’s stopper.

Se her: http://kubik.kk.dk/genforeningspladsens-skojtebane/nyheder/skojtebanen-lukket-resten-af-sesonen