Hvad weekenden har lært os om Shaun White

Weekenden bød på snowboarding, ski og freestyle i en stor dejlig blanding, da Aspen i weekenden arrangerede U.S Grand Prix. Modsat vores forventninger fra X-Games tidligere på året blev vi ikke skuffet, da Shaun White ikke bare var tilmeldt startlisten, men faktisk også dukkede op til festlighederne

En dejlig overraskelse

Som Shaun White har for vane, hører vi ikke meget fra ham, og det har derfor været uvist om, hvor klar han var ovenpå de triste nyheder fra X-Games, hvor han var tilmeldt, men meldte afbud få timer før finalen i piben.

Usikkerheden blev dog (heldigvis) tilsidesat i sidste uge, da en startliste til U.S Grand Prix igen kunne afsløre at Shaun White var klar til at tage kampen op mod japanske Yuto Totsuka og resten af feltet, naturligvis.

Meget blev det dog ikke til

Efter en ellers lovende kval, hvor Shaun White havnede som 2’er bag selv samme favorit Yuto Totsuka, måtte Shaun White dog bøje sig i støvet på selve finaledagen. Trods at amerikaneren landede en double cork 1440 i 2 af hans 3 finale løb, kunne det kun række til en 81.50, hvilket stadig indikerede meget plads til udvikling inden han kommer op og forstyrrer Japaneren, som sluttede finalen øverst på podiet med en 91.75.

Trods den skuffende fjerdeplads viser Shaun White en ny side, da han allerede dagen efter imødekom weekendens resultater på instagram med positive tanker.

Han ser ikke resultatet som skuffende, hvilket man ellers kunne frygte, men ser derimod resultatet som et godt første skridt på vejen mod en plads til OL i 2022.

Apropos OL i 2022 har den uslåelige Yuto Totsuka nu sikret sig titlen som favorit til netop det OL, da han med de seneste sejre i Burton US Open, X-Games og VM ser mere lovende ud end den ellers tidligere favorit, australieren, Scotty James.

 

Se Shauns gennemløb her:
https://www.instagram.com/p/CMu-U80lMYJ/

Tilbage til blog