arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

snowboard

Freestyle.ch skudt i gang – Snowboard Style Session


Europas største freestylefestival, freestyle.ch, er skudt i gang, og hvilken start! 30.000 festovalsgængere er allerede blevet underholdt af MTB, Motocross, ski og snowboard over alt på festivalspladsen, og netop nu er Snowboardernes Style Session afsluttet.   Der var sørget for godt vejr til weekenden i den schweiziske storby, Zürich. Temperaturen har sneget sig et godt stykke over 20 grader, og med ikke en sky på himlen, er der lagt i ovnen til et fantastisk 20...

af Alexander Vissing

7 år siden


Europas største freestylefestival, freestyle.ch, er skudt i gang, og hvilken start! 30.000 festovalsgængere er allerede blevet underholdt af MTB, Motocross, ski og snowboard over alt på festivalspladsen, og netop nu er Snowboardernes Style Session afsluttet.

 

Der var sørget for godt vejr til weekenden i den schweiziske storby, Zürich. Temperaturen har sneget sig et godt stykke over 20 grader, og med ikke en sky på himlen, er der lagt i ovnen til et fantastisk 20 års jubilæum for festivallen.

De første som fik æren af at kører på det 32 meter høje Big Air hop var snowboarderne. Formatet om lørdagen af traditionen tro Style Session, en åben jam session hvor stil vægter over teknik.

 

REMAKE_DSC_1385It’s all about the style – Eero Ettala viser det one-foot…

 

Det var tydeligt at mærke den fede stemning iblandt riders, og der blev smidt alt fra straight air one-footers til store stilere rodeo 7’ere. Riders havde valget mellem den store kicker samt et cannon rail, hvor stilen kunne vises.

 

REMAKE_DSC_1442

Ethan Morgan stiler sit spin ud af cannon-railet…

 

Da den lidt over time lange session var slut var der dog kun en vinder. Canadiske Antoine Truchon vandt takket været sin backside boardslide – frontside rodeo ud fra cannon-railet, sat med overlegen stil. Uden tvivl en glad herre, der må se sig brandvarm forud for morgendagens endelige konkurrence.

 

Om lidt over en time er det skiløbernes tur til at køre Style Session. Stay tuned her på Riders.dk og på vores instagram, @ridersdk , for alle updates. Her til sidst kan I nyde et par ekstra skud fra snowboarderne.

 

REMAKE_DSC_1316Marko Grilc med hovedet nedad…

REMAKE_DSC_1459Alle er venner, så der er selvfølgelig tid til en gunfire session…

REMAKE_DSC_1382Et massivt crowd er mødt op foran den smukke sø i Zürich…

REMAKE_DSC_1412Finske Roope Tonteri inverter sine spins…

REMAKE_IMG_3136Intens stemning på toppen…

REMAKE_DSC_1433

Man bliver aldrig træt af den one-footer..

REMAKE_DSC_1397

At holde sit grab giver plus i bogen – det ved Marc-André Tarte

REMAKE_DSC_1430

Get the grab – spot the landing..

REMAKE_IMG_0351

En glad vinder af dagens Style Session til freestyle.ch…

 

SWISSFZ14

 

COPYRIGHT: ALLE BILLEDER TILHØRER ALEXANDER VISSING / RIDERS.DK