arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

snowboard

Første danske 4K edit vil gøre op med webisode-æra


Der er sket ting og sager i det danske og internationale ski- og snowboardmiljøe. Den teknologiske udvikling har de seneste år gjort det utrolig nemt at filme, redigere og udgive edits til at imponere venner og damer. Ja, kvantitet over kvalitet synes en realitet i et digitalt hav af minifilm, hvor afstanden mellem edits man husker synes uendelig lang. En mand vil dog ændre dette. Mød Anders Von Holck der netop er hjemvendt som filmer...

Der er sket ting og sager i det danske og internationale ski- og snowboardmiljøe. Den teknologiske udvikling har de seneste år gjort det utrolig nemt at filme, redigere og udgive edits til at imponere venner og damer. Ja, kvantitet over kvalitet synes en realitet i et digitalt hav af minifilm, hvor afstanden mellem edits man husker synes uendelig lang.

En mand vil dog ændre dette. Mød Anders Von Holck der netop er hjemvendt som filmer fra Freestyle Academy i franske Les Deux Alpes. Med sig hjem har han nemlig Danmarks første skiedit skudt i 4K!

 

”Vi er inde i en webisode-æra og alt respekt for den og hvad den bringer. Men som film-mand mangler vi lidt fryd for øjet, så da RED kameraet kom ind ad døren var jeg ikke et sekund i tvivl. Resultatet skulle være Danmarks første 4K film, og jeg håber at vi kan være med til kickstarte et større fokus på den slags videoer.”

 

Foran linsen i 4K opløsning befinder to prominente danske skiløbere, Frederik Højgaard og Malik Berthelsen. Tricks’ne matcher bestemt også den høje billedkvalitet, og byder på både tekniske rail-combos samt store stilede air tricks. De fleste kan på skituren nok nikke genkende til, at lysten mere ligger i at stå på ski end at huske at filme hinanden, men Anders ser det ikke sådan.

 

“At have framet og eksponeret billedet rigtig, når ens homie stomper en jib-line på 10 hits, eller lander et nyt trick på den største kicker, giver mig et ligeså stort rush som når jeg selv ligger og leger i parken.”

 

Motivationen er uden tvivl i top, og vi glæder os til at se hvad og hvem Anders tager foran linsen næste gang. Tilbage er der blot at nyde to af de bedste danske skiløbere i den højeste kvalitet nogensinde skudt i Kongeriget Danmark. Husk at I skal sætte 4K til manuelt i videoen – enjoy!

 

 

 

 

Hvis I har undgået at blive forblindet af ovenstående skønhed kan I jo passende nyde de to andre lækre edits, Anders har lavet fra Freestyle Academy. De er ikke 4K, men det gør ikke spor! Kvaliteten er stadig top!

 

 

 

https://vimeo.com/102184958

 

Foto: Simon Dixgaard