FNF er tilbage på Copenhill

Friday Night Freestyle på Copenhill er tilbage d. 28. maj 2021.

Sommeren er lige om hjørnet, og det samme er FNF. Vi er alle mere end klar til at stå på ski igen. Under corona har det haft lange udsigter. Nu er skisæsonen slut – men fortvivl ej, for skisæsonen kører året rundt på Copenhill! Og nu da FNF er tilbage på programmet betyder det, at du kan kombinere ski, snowboard og freestyle med en festlig aften.

D. 28. maj vil ikke kun byde på ski- og snowboardkonkurrence, men der vil også være filmpremiere på den danske ski- og snowboardfilm VACAYZION efterfulgt af et brag af en fest!

VACAYZION er en ski- og snowboardfilm filmet og instrueret af Jakob Ebskamp. Vi har på riders.dk tidligere interviewet Jakob omkring filmen. Du kan læse artiklen her. Filmen består af tre elementer: Pudder, street og park. Filmen skulle allerede have været vist d. 15. januar 2021 til FNF, men igen fik corona udskudt festlighederne. Vi ser derfor frem til endelig at se filmen d. 28. maj.

Jakob Ebskamp, manden bag VACAYZION og også street ski- og snowboardfilmen Bungee Break

Hos riders glæder vi os til at se den nye og længe ventet film. Herudover er det et stort plus, at vi kan deltage i Friday Night Freestyle og god en fredagsbar i samme omgang!

Vi ses på Copenhill d. 28. maj!

I ventetiden kan du gå ind og tjekke teaseren på VACAYZION ud her:

 

Tilbage til blog