arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

snowboard

Få drømmejobet i Ringkollen Parken


  Det danskejet Ringkollen Parken beliggende blot en time fra Oslo, søger medarbejdere til sæsonen. Hjælp til og få liftkort og logi samt rig erfaring inden for parkdesign og drift. Sidste efterår købte dansk snowboards grand old man, Christoffer Hove, norske Ringkollen Parken. Et hardcore park område der blandet andet lægger sne til DM i Freestyleski og Snowboard samt en afdeling af Norgescuppen. Sammen med sin højre hånd Carsten Wiegand-Hansen gør de en spændede sæson...

 

Det danskejet Ringkollen Parken beliggende blot en time fra Oslo, søger medarbejdere til sæsonen. Hjælp til og få liftkort og logi samt rig erfaring inden for parkdesign og drift.

Sidste efterår købte dansk snowboards grand old man, Christoffer Hove, norske Ringkollen Parken. Et hardcore park område der blandet andet lægger sne til DM i Freestyleski og Snowboard samt en afdeling af Norgescuppen. Sammen med sin højre hånd Carsten Wiegand-Hansen gør de en spændede sæson i møde hvor de nu rækker ud efter ekstra hjælp. Så udlev drømmen og få stået en masse på ski og snowboard alt i mens du får spændende indsigt i drift og parkdesign i et danskejet skiområde.

 

Se hele jobopslaget her:
[divider] [/divider]

 

Hjælp til i Ringkollenparken og få liftkort og logi
Elsker du at stå på ski eller snowboard, har du en passion for at hænge i parken samt er over 18 år gammel, så kunne vi måske godt bruge dig! Hvis du hjælper os cirka 20 timer om ugen med forefaldende arbejde, som kan være alt fra shaping af parken og drift af snekanonerne til pasning af lift og cafeteria, kan vi til gengæld tilbyde dig logi og liftkort, samt en unik chance for at lære mere om konstruktion og drift af en snowpark samt drift af et skiområde i helhed. Går du og overvejer om en karriere i sneen er noget for dig, eller har du bare lyst til et par fede måneder i sneen, så er dette helt klart noget for dig! Vi kan bruge folk til alt fra 6 uger til hele sæsonen.

Lidt generel info om Ringkollen Parken
Vi ligger ca 1 times kørsel nordvest for Oslo, på vejen til Hemsedal, lidt uden for byen Hønefoss. Vi er et meget lille område med 1 tallerkenlift og 1 børne lift. Vi satser hårdt på park, og afholder blandt andet DM i Freestyle for både ski og snowboard, samt en afdeling af Norges Cuppen i snowboard. De to faste medarbejdere er Christoffer Hove og Carsten Wiegand-Hansen. Christoffer er ejer af Ringkollen og snowboarder og Carsten er Christoffers højre hånd og skiløber. De har begge arbejdet i snowparker i hele Europa de sidste 5 år, og har nu taget springet med vores eget sted.

Er du interesseret?
Hvis du er interesseret så kontakt Carsten Wiegang-Hansen på tlf.: (+45) 53 63 71 46, eller på mail,  carsten@ringkollenparken.no .

 
[divider] [/divider]

 

Læs om Christoffer Hoves overtagelse af Ringkollen Parken lige her: Dansker køber norsk skiområde

Læs om sidste års DM i Freestyleski og Snowboard i Ringkollen Parken lige her: DM i Slopestyle ski og snowboard