arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

snowboard

Er du klar til Freeride DM 2018?


Med få uger til året Freeride DM 2018 løber af stablen i østrigske Fieberbrunn, er det tid til at få dig tilmeldt til en af de sjoveste uger i sneen. For andet år i træk er det Freeride World Tour destinationen, Fieberbrunn, som ligger bjerge til, når den nye danske freeride champion skal findes. I år er endnu en kategori kommet til ved danmarksmesterskabet, når selv de mindste,  youngster, hvor du mindst skal være 12...

af Troels Iversen

4 år siden


Med få uger til året Freeride DM 2018 løber af stablen i østrigske Fieberbrunn, er det tid til at få dig tilmeldt til en af de sjoveste uger i sneen.

For andet år i træk er det Freeride World Tour destinationen, Fieberbrunn, som ligger bjerge til, når den nye danske freeride champion skal findes. I år er endnu en kategori kommet til ved danmarksmesterskabet, når selv de mindste,  youngster, hvor du mindst skal være 12 år og højst 13 år. Dertil har vi junior rækken hvor du mindst skal være 14 år og højst 17 år. Og seniorrækken hvor dem over 18 år dyster. Hos snowboarderne findes der kun en gruppe, og det er seniorerne.

På Riders.dk glæder vi også til at dække begivenhederne fra Østrig, så husk at holde øje med siden, samt vores SoMe kanaler.

På følgende links kan du læse vores tidligere reportager fra Freeride DM.

Freeride DM 2017 https://riders.dk/2017/03/25/freeride-dm-jam-session-2017/

Freeride DM 2016 https://riders.dk/2016/03/24/spektakulaer-finale-til-freeride-dm-2016/

Freeride DM 2015 https://riders.dk/2015/04/06/helly-hansen-freeride-dm-2015/

Læs mere og tilmeld dig på http://www.freeridedm.dk/

Program for uge 12 i Fieberbrunn