arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

snowboard

DM2012: Big Air er i gang! Kval. Afgjort.


  Efter 9 timers køretur ankom riders.dk til Vierli klokken halv fem i nat, klar til at dække dette års Snowboard DM på nærmeste hold. Tirsdag eftermiddag stod på kvalifikation til DM i Big Air, og allerede fra tidlig morgen af var folk i parken for at varme up.   Rasmus Nielsen var en af de skarpeste i dagens kval…   Kvalifikationen foregik som en times expression session hvor overall niveau afgjorde om man blev...

af Redaktionen

10 år siden


 

Efter 9 timers køretur ankom riders.dk til Vierli klokken halv fem i nat, klar til at dække dette års Snowboard DM på nærmeste hold. Tirsdag eftermiddag stod på kvalifikation til DM i Big Air, og allerede fra tidlig morgen af var folk i parken for at varme up.

 

Rasmus Nielsen var en af de skarpeste i dagens kval…

 

Kvalifikationen foregik som en times expression session hvor overall niveau afgjorde om man blev iblandt finalisterne i aftenens finale. Der blev holdt et stabilt og sikkert niveau hele eftermiddagen, og vi kan helt sikkert regne med at der bliver steppet op i aften.

 

Claus Berg tweaker den maks mens han filmes på followcam…

 

Efter kvalifikationen var der sendt henholdsvis 6 herrer, 5 juniorer og 4 damer videre til aftenens finale. På trods af en kold vind, hyggede folk sig til de sprøde toner fra DJ’en imens de drak en Burn og fik en pølse fra grillen.

 

Her til sidst kan I se hvilke riders der er gået i finalen samt et par ekstra skud fra dagens action. Tune ind på Riders.dk senere i aften for at se hvem der løber med titlen som danmarksmester i Big Air.

 

Der blev nydt grilpølser og Burn i chillarea…

Michael Damgaard  sikrede sig også en plads i finalen…

Simon står med gode muligheder for at forsvare sin tittel fra sidste år…