arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

snowboard

DM i snowboard 2013 skudt igang


[vimeo]https://vimeo.com/63497464[/vimeo] Startskuddet på turen til DM i snowboard gik fredag aften som planlagt fra Nørreport station kl. lidt over 20.00. En bus fyldt til bristepunktet med 70 forventningsfulde deltagere var klar, og mens bussen summede af samtaler mellem nye og gamle bekendtskaber ramte vi færgelejet i Helsingør – Imens nogen festede bagerst i bussen, havde mange andre fundet sig til rette og gjort sig beredt til den 9 timers lange bustur som var i vente...

af Redaktionen

9 år siden


[vimeo]https://vimeo.com/63497464[/vimeo]

Startskuddet på turen til DM i snowboard gik fredag aften som planlagt fra Nørreport station kl. lidt over 20.00. En bus fyldt til bristepunktet med 70 forventningsfulde deltagere var klar, og mens bussen summede af samtaler mellem nye og gamle bekendtskaber ramte vi færgelejet i Helsingør – Imens nogen festede bagerst i bussen, havde mange andre fundet sig til rette og gjort sig beredt til den 9 timers lange bustur som var i vente forude. Klokken 07.03 mens de fleste havde slået rekord i fleste power-naps natten over, trådte de 70 stadig søvnige deltagere ud af bussen, for i fælleskab at indfinde sig selv og deres bagage i ”Turist Senterets” omklædningsrum for hurtigt at skifte til den kommende uges uniform bestående af snowboardgear fra top til tå. Nogle timer efter havde alle spist morgenmad, fået udleveret liftkort og børstet tænder, klar til at tag den første tur med lifterne.

Tip top højt humør
DM i snowboard agere både som et konkurrenceevent samtidig med en social sæsonafslutning. Det er kulminationen på hårdtræning i træningscenteret, i snowparks i både Europa og USA, endagsturene til Vallåsen og de andre træningsmuligheder Kong Vinter bragte med sig i det ganske land i sæsonen 12/13. Derfor, efter den værste søvn var visket ud af øjenkrogene, var der tip top højt humør at fornemme igennem hele liftkøen og faktisk op igennem hele dagen. Som en anden magnetisktiltrækning befandt de fleste deltagere sig hurtigt i enten ”backyard” eller ”frontyard” for at få lært de fleste hop at kende eller for at finpudse ens bedste trick i godteposen. Vejret i dag startede ud med en lille smule skyet himmel, men i takt med at både den lille og store viser på uret passerede 12 forsvandt skyerne, og resten af dagen i bakkerne forgik i høj sol!

Her til aften forsætter det høje humør i hytterne, og vi er utroligt glade for endelig at være kommet i gang med DM i snowboard 2013.

Af Chrsitoffer Hove