DM i ski og snowboard er lige på trapperne

I morgen kører DM bussen mod Norske Ringkollen, hvor vinderen af Slopestyle, Big Air, Ski og Boardercross i næste uge vil blive fundet blandt Danmarks bedste freestyle skiers og snowboaders.

Screen Shot 2015-02-27 at 10.57.20

Godt 70 deltagere har meldt deres ankomst, sidste års forsvarende slopestyle mestre, Thomas Trads (ski) og Rasmus Brøgger (snowboard) er selvfølgelig at finde i Ringkollen næste uge. Thomas Trads har siden sidste år steppet sit game op, og det bliver spændende at se ham i årets konkurrencer.

Desuden har Rasmus Nielsen, Simon Houlind, Johan Duus, Isabella Tvede-Jensen og Karen Suppras Schmidt har meldt deres ankomst. Isabelle Tvede-Jensen er netop hjemvendt fra et par måneder i Mammoth, og viste sidste uge højt railniveau til DM i Jib på Underground Jib Arena.

DM i Jib bød desuden på noget af en overraskelse med nye ansigter på podiet for de tre bedste ski herre. De tre unge mænd, deltager også i året DM i ski og snowboard og det bliver spændende at se hvordan Carl Juhl (3.) Jakob Ahlers (1.) og Emil Ammundsen (2.) placere sig når rammerne fra Frederiksberg bliver skiftet ud med en rigtig snowpark.

DM ugen åbnes med en Kari Traa girls session, hvor der venter en overraskelse til alle pigerne.

Dagen efter afholdes der en Rail Session hvor Riders.dk især ser frem til at se deltagerne fra DM i Jib give den gas!

Tirsdag d. 3 marts køres der ski og boardercross og det bliver afsløret hvem der er en god- og knap så god en bowler til en af ugens ’by night’ aktiviteter.

DM ugen når sit peaker i næste weekend hvor Big Air (fredag d. 6 marts) og Slopestyle (lørdag d. 7 marts) fyres af, med noget helt nyt, nemlig; finaler i mørket.

Arrangøren lover sprøde grill pølser, gode beats og sjove vittigheder fra den lyshårede mediedarling, Peter Falktoft aka. Snebolden.

Setuppet til årets slopestylebanen er på plads og du kan se det her.

Husk også at join DM gruppens facebookgruppe for alle updates.

REMAKE_DSC_9926

 

Har du ikke mulighed for at deltage i DM ugen i uge 10? Frygt ej, arrangøren af DM, Playgroud Snow står nemlig også bag de populære Din Camps. Næste camp er i uge 14 (påsken) og foregår i Tignes, Frankrig. Du vil blive undervist af et af Danmarks mest kompetente træner-team, spise BBQs i solen, være med til intense konkurrencer og inspirerende sessions samt et hyggeligt samvær.

Vil du på ski eller snowboard, fra fredag den 27. marts til søndag den 05. April, så se mere her > http://bit.ly/QasaYW

Billeder fra sidste års DM // Riders.dk

Tilbage til blog