arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

snowboard

Det store overblik fra freestyle.ch 2014


  Netop har SWISS flyet denne morgen sat landingshjulene på dansk grund igen efter en forrygende weekend til freestyle.ch 2014. Det har været to intense dage for Riders.dk i marken, men uden tvivl det hele værd!   I 1995 så det første freestyle.ch dagens lys. I 2014 er det tyvende gang at europas største freestyle festival blev afholdt. Og hvilken timing! Høj sol og +20 grader sørgede for perfekte forhold og festivallen endte med at...

af Alexander Vissing

8 år siden


 

Netop har SWISS flyet denne morgen sat landingshjulene på dansk grund igen efter en forrygende weekend til freestyle.ch 2014. Det har været to intense dage for Riders.dk i marken, men uden tvivl det hele værd!

 

I 1995 så det første freestyle.ch dagens lys. I 2014 er det tyvende gang at europas største freestyle festival blev afholdt. Og hvilken timing! Høj sol og +20 grader sørgede for perfekte forhold og festivallen endte med at slå publikumsrekord med hele 34.135 besøgende!

Og man forstår godt hvor så mange gider at lægge vejen forbi Landiwiese ved søsiden i Zürich. De bedste atleter på ski, snowboard, mountainbike og motcross sørger for solid underholdning, og ellers kan man boltre sig i skatebowler, stairvasesetups med ægte sne, gearboder og koncerter. Vi kan i hvert fald varmt anbefale alle at tage turen derned.

Hvis du var andet steds i weekenden og har misset vores dækning, har vi her samlet alle artikler fra årets festival med masser af lækre billeder.

 

 

Og derudover kan I herunder se alle video highlights fra freestyle.ch’s egen videokanal.

 

 

SWISSFZ14

 

COPYRIGHT: ALLE BILLEDER TILHØRER ALEXANDER VISSING / RIDERS.DK