Dansk snowboardmagasin afholder første event med succes

Det danske digitale snowboardmagasin afholdte i sidste uge deres første event. Med seks forskellige nationaliteter repræsenteret fik Slushicemag ParkFun en hjemmebanevinder da det blev afholdt i Norske Hemsedal.

Tilbage i januar fik Danmark sit første digitale snowboardmagasin stiftet af den danske snowboardlegende Mikkel V. Jørgensen, og udarbejdet i tæt samarbejde med hele miljøet. Et magasin der kombinerer dybdegående interviews med flotte visuelle billeder og interaktive film, og hvis du af en eller anden mystisk grund ikke skulle vide hvad vi snakker om, kan du læse magasinet ganske gratis lige her.

Slushicemag har nu taget næste skridt i at udvikle det danske snowboardmiljø. Sidste onsdag afholdte de nemlig deres første event – Slushicemag ParkFun – i norske Hemsedal.

 

Foto: Zygimantas Panda Vaicaitis

Foto: Zygimantas Panda Vaicaitis

 

Det handler blot om en fed dag i sneen

En af bagmændene bag eventen – Nicolai Gunner – pointerer, at hele formålet med events som disse simpelt er at ”få så mange som muligt ud at shredde sammen og få en rigtig fed dag”. Sidste onsdag var der således 16 riders fra 6 forskellige nationaliteter mødt op for at have en fed dag med ligesindet i sneen. Folk fra Danmark, Norge, Sverige, England, Skotland og Grønland.

 

Foto: Zygimantas Panda Vaicaitis

Foto: Zygimantas Panda Vaicaitis

 

God location og præmier til alle

Dagen startede kl. 11 til opvarmning hvorefter en klassisk Jam Session konkurrence løb af stablen frem til kl. 14, alt imens at der blev grillet pølser, og leveret gratis pizza til alle fra det lokale pizzeria, Peppes Pizza.

En af deltagende, Mattias Nørbæk, priser initiativet meget velkommen: ”Det var et virkelig godt initiativ, gode mennesker og fede præmier. Hemsedal railgarden var også den perfekte location!”. Og selvom at der efter dagen var præmier til alle, løb norske Didric Lothe trods alt med Best Trick, og gik hjem med næste års model af et par 32 Boots.

 

Foto: Zygimantas Panda Vaicaitis

Foto: Zygimantas Panda Vaicaitis

 

Ser frem til flere dage som disse

Det første Slushicemag ParkFun var således en stor succes, og det er fedt at se initiativer som dette på den danske snowboardscene. Der kommer desuden flere til fremover lover Nicolai, for motivation er klar: ”Snowboarding handler jo om fællesskab, og det er det vi prøver at holde ved – derfor laver vi dage som disse”.

 

Vi glæder os allerede til det næste Slushicemag ParkFun!

 

Her til sidst kan du genlæse første udgave af det danske digitale snowboardmagasin: Slushicemag – oplev Danmarks nye snowboardmagasin

 

 

Tilbage til blog