arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

snowboard

Danmarks vildeste urbanrail


Har du hvad der skal til for at cleare Danmarks nok vildeste urban rail? Vi honorerer den som tager turen til Kalundborg og claimer. Foran det gamle rødstensmurede sygehus i Kalundborg finder du dette handrail.  I midten af en gammel nedslidt trappe skyder det op ad jorden og skaber støtte til den trætte hånd.  Railet er målt til omkring 40 meter. Kinksne er talt, 10 i alt. Efter de første 5 meter kommer det første...

af Jens Peter Frederiksen

11 år siden


Har du hvad der skal til for at cleare Danmarks nok vildeste urban rail? Vi honorerer den som tager turen til Kalundborg og claimer.

Foran det gamle rødstensmurede sygehus i Kalundborg finder du dette handrail.  I midten af en gammel nedslidt trappe skyder det op ad jorden og skaber støtte til den trætte hånd.  Railet er målt til omkring 40 meter. Kinksne er talt, 10 i alt. Efter de første 5 meter kommer det første kink og railet drejer en smule til ventre i en C bue.

Riders.dk udlover en præmie til den der har mod nok til at give railet et go’! Det skal selvfølgelig dokumenteres på video eller foto. Derudover udloves også en mindre præmie til dem der mener de kan finde et vildere urbanrail her i lille Danmark.

Der går rygter om at norske Field Productions vil komme til Danmark denne vinter for at prøve kræfter med dette rail..

 

http://vimeo.com/31956208