arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

snowboard

Chamonix leverer varen


Udsigten mod Mount Blanc…   Sneen fortsætter med at dale på Europas bjergtinder, og det er også tilfældet i Chamonix, hvor Riders.dk’s freeride camp holder til i denne uge. Det har indtil videre budt på to dage med guide for de fem ski- og ene snowboardhold, og 30 cm nysne har gjort forholdene perfekte.   Guiden Manu samlet med holdet på toppen af Le Tour…   Første dag med guide blev primært brugt på at...

af Redaktionen

11 år sidenUdsigten mod Mount Blanc…

 

Sneen fortsætter med at dale på Europas bjergtinder, og det er også tilfældet i Chamonix, hvor Riders.dk’s freeride camp holder til i denne uge. Det har indtil videre budt på to dage med guide for de fem ski- og ene snowboardhold, og 30 cm nysne har gjort forholdene perfekte.

 

Guiden Manu samlet med holdet på toppen af Le Tour…

 

Første dag med guide blev primært brugt på at lære holdets niveau at kende, så de optimale ruter kunne køres dagen derpå. Derudover var alle hold igennem en lavinebippertest, hvor en redningsaktion skulle udføres som var det en virkelig hændelse.

 

Vissing og Ebbe trækker frisker linjer i tågen…

 

I dag var den ugentlige hviledag, hvor folk kunne stå for sig selv eller tage en slapper på hotellet. Torsdag og fredag går det atter løs med guide, og med en vejrudsigt der lover høj sol, tegner det perfekt. Følg med på Riders.dk for flere updates fra pudderparadiset i Chamonix.

 

Bedste hilsner fra Vissing og Troels

 

….og vi har IKKE været på stripclub.

 

 Molzen spiser sne…

Skyerne trækker ind over bjergene…

Troels nyder den gode sne…

Bjergguiden Manu gør klar til hans speciale – “dancing on the snow”…

Høj sol og frisk pudder…

 

Tak til