arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

snowboard

Bliv parkshaper i Ringkollen-Parken


Er du over 18, vild med at shredde park, og drømmer du om en lidt anderledes sæson, der samtidig giver enormt meget erfaring, så se her!  – For den efterhånden legendariske og danskejede Ringkollen-park søger igen i år unge parkshapere for vintersæsonen.  I 2014 købte Danmarks Grand-Old-Man, Christoffer Hove, det norske skiområde, Ringkollen, med planer om et nyt og ambitiøst parkområde, der skulle sætte gang i ny og mere kultur. Gennem årene har Ringkollen lagt...

Er du over 18, vild med at shredde park, og drømmer du om en lidt anderledes sæson, der samtidig giver enormt meget erfaring, så se her!  – For den efterhånden legendariske og danskejede Ringkollen-park søger igen i år unge parkshapere for vintersæsonen. 

I 2014 købte Danmarks Grand-Old-Man, Christoffer Hove, det norske skiområde, Ringkollen, med planer om et nyt og ambitiøst parkområde, der skulle sætte gang i ny og mere kultur. Gennem årene har Ringkollen lagt sne til bl.a. Freestyle DM i ski og snowboard, samt været en fast del af Norgescuppen.

Den nye sæson står for døren, og Ringkollen Parken søger atter personale til den kommende vinter. Specifikt leder de efter 4 energiske og udadvendte piger eller drenge til at hjælpe med diverse arbejdsopgaver – det være sig alt fra sneproduktion, shaping i parken og afvikling af events til pasning af lift og cafeteria.

Det forventes ikke at man har prøvet kræfter med at bygge en snowpark før, og der vil blive sørget den nødvendige oplæring – men man skal være klar til at tage fat, være glad for at arbejde udendørs i sneen og frem for alt selv være vild med at køre park.

Arbejdet er fysisk krævende, men hvad gør det når det handler om at gøre sin egen park bedre?

Arbejdet er ulønnet, men der tilbydes gratis bolig og liftkort, samt en unik mulighed for at lære mere om konstruktion og vedligeholdelse af en snowpark – og mere generel drift af et skiområde i helhed. Hovedparten af arbejdet ligger tilmed uden for lifternes åbningstid, så der bliver rig mulighed for også selv at shredde parken.

Så går du med drømmen om en karriere som parkbygger, eller har du bare lyst til et par fede måneder i sneen – så er dette klart noget for dig!
Ringkollen Parken kan bruge folk til alt fra 6 uger og hele sæsonen.

Om Ringkollen Parken
Ringkollen Parken er verdens eneste danskejede skiområde, udenfor Danmark. Det ligger ca. 1 times kørsel udenfor Oslo, lidt udenfor byen Hønefoss. Udover parken er det et småt skiområde med 1 tallerkenlift og en lille børnelift. Der bliver dog satset hårdt på park hvilket også har medført,  at stort set hele skiområdet er en stor snowpark.  Der er hver sæson løbende events af forskellig størrelse, hvor specielt en årlig slopestyle konkurrence i forbindelse med Norgescuppen kan fremhæves. Derudover er der bla. også photo shoots og mindre events gennem hele sæsonen.

Det er ikke bare små box-setups, der er tale om, men features, der giver associationer til store og konkurrer og parks som LAAX og Breckenridge.

Sæsonen i Ringkollen varer typisk fra starten af november til starten af april eller frem til påske. Ringkollen søger både folk der vil være med hele sæsonen. Allerede fra første snefald, hvor forberedelserne af parken bliver lavet, og kunstsneen produceres, er der brug for hænder i form af parkshapere – Kan man ikke sætte en hel vinter af, kan folk, der blot kan sætte 4-6 uger af i løbet af vinteren også bruges.

Læs mere om os på www.facebook.com/ringkollenparken eller www.ringkollenparken.no

Er du interesseret?
Hvis du er interesseret så kontakt Christoffer Hove enten på tlf. +45 51 23 71 46 eller send os din ansøgning på mail christoffer@ringkollenparken.no

Hvem ville ikke kalde det her for sin arbejdsplads over en vinter?