Blackfriday hos vores venner i Blacksnow

Vores venner i Blacksnow har fundet 5 produkter du skal bruge for at blive klar og lækker til pisten. I dagens anledning er alle 5 produkter naturligvis ’all black’. Hvis du er hurtig er der gode rabatter at hente!


Smith Optics er grundlagt i 1965 og et brand med en solid historie. Her får du en ’all black’ goggle i en fed kvalitet.
https://blacksnow.dk/collections/goggles/products/smith-i-o-mag-blackout-sun-black-goggles

Black

Sweet Protection – Et norsk brand i absolut top kvalitet. Crusade jakken er lavet med freerideren i mente og du får her en både let, holdbar og utrolig åndbar jakke.
https://blacksnow.dk/collections/skijakker/products/sweet-protection-crusader-gore-tex-skijakke?variant=28773054644277


Svenske POC har siden de startede 2005 stået for skandinavisk design i højkvalitet. Deres produkter forener design og høj funktionalitet. Du får her POC Obex Pure Skihjelm i ’all black’ til en super skarp pris.
https://blacksnow.dk/collections/skihjelm/products/poc-obex-pure-skihjelm?variant=28928254476341


Safty first! Selv om man håber på aldrig at komme til at bruge den, så kan Black Diamind Jetforce Pro Pack blive din bedste ven hvis uheldet er ude. En lavinerygsæk i absolut topkvalitet.
https://blacksnow.dk/collections/lavineudstyr/products/black-diamond-jetforce-pro-pack-10l


Med en lang ski historie har K2 altid stået for progressive ski, som kunne tilfredsstille selv den mest krævende skiløber ¬– K2 Mindbender er ikke nogen undtagelse. Denne ski er et godt bud hvis du er typen der kun vil have en ski til det hele.
https://blacksnow.dk/collections/ski/products/k2-mindbender-108-ski-2020

Tilbage til blog