arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

snowboard

Ale Invite Presented by Tor & Kevin – Big air konkurrence tættere på Danmark end nogensinde før – gratis!


Splinterny Big Air-konkurrence finder sig til rette tættere på Danmark end nogensinde før. Kun 25 km fra Göteborg, er det en god køretur fra København værd. Line-uppet er nemlig stærkt, og indbyder til en aften i det svenske med bangers på stribe. Og så er arrangementet fuldkommen gratis.   Konkurrencen er arrangeret af Tor Lundström og Kevin Bäckström. De to svenske boardere er selvsagte brødre fra forskellige mødre, og er vokset op i Göteborg. Så tricket...

af Kristian Morgen

8 år siden


Splinterny Big Air-konkurrence finder sig til rette tættere på Danmark end nogensinde før. Kun 25 km fra Göteborg, er det en god køretur fra København værd. Line-uppet er nemlig stærkt, og indbyder til en aften i det svenske med bangers på stribe. Og så er arrangementet fuldkommen gratis.

 

Konkurrencen er arrangeret af Tor Lundström og Kevin Bäckström. De to svenske boardere er selvsagte brødre fra forskellige mødre, og er vokset op i Göteborg. Så tricket med at hive kollegaer, kammerater og branchens store spillere sammen i hjembyen kan vist kun gå op i en højere enhed.

 

De to arrangører er nok mest kendte for historien om, hvordan de blev smidt af det svenske snowboardlandshold  på grund af et rygte om en tur på stripklub som endte i tumult. Rygtet viste sig senere at være sandt, men det lige meget, for da de to kammerater fra Göteborg røg af landsholdet, væltede sponsoraterne ind af brevsprækken. Efterfølgende startede de deres egen webisode, med navnet BYNDxMDLS (Beyond Medals), som pænt og ligeud gav det gamle landshold fingeren. Webisoden kører nu på tredje sæson, og består af halvtreds procent snowboarding, og halvtreds procent rock&roll-liv med druk, damer, rejseliv, Halldor Helgason der kaster med vodka og lignende interessenter. Nu deltager de begge i konkurrencer over det meste af verden – Lundström spinnede sig til en 5. plads til Air+Style Innsbruck for tre uger siden.

 

Tor og Kevin leger rockstjerner hver dag.
Tor og Kevin leger rockstjerner hver dag.

Line up:
Torgeir Bergrem, Sven Thorgren, Seppe Smits, Sebastien Toutant, Roope Tonteri, Peetu Piiroinen, Maxence Parrot, Marko Grilc, Kim Rune Hansen, Jonas Steen, Halldor Helgason, Gjermund Bråten, Ethan Morgan, Emil Ulsletten og Brage Richenberg.

 

Udover konkurrencen, som er en del af World Snowboard Tour – og derfor giver point i mesterskabet, vil der være forskellige andre aktiviteter til endags-festivallen; Burton har deres Riglet-park med, som er begynderomåde for børn der vil prøve snowboarding. Der vil være forskellige flagship-boder fra hovedsponsorerne, samt et musikprogram til aftenens forløb.

 

For mere info tjek:

Website:    www.aleinvite.se

Facebook: www.facebook.com/aleinv?ref=ts&fref=ts

Instagram: www.instagram.com/aleinvite/

BYNDxMDLS: https://vimeo.com/113426076